Hakan sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 13:20

17.08.2024 tarihinde Üsküdar Bahçelievler Mahallesi Z****** Hanım Caddesi üzerinde elektrik arızası nedeniyle elektrik kesintisi oldu. Öğlen kesildi, akşam üzeri geldi. 6 saat elektrik yoktu. Şebeke arızası yüzünden gardırop tipli 4 kapılı Arçelik marka buzdolabım soğutmamaya başladı. Yetkili servis geldi ve 2 adet kart ile 1 adet inverter kartın arızalı olduğunu tespit etti. Bunun üzerine dolabın yapılması için 17 gün geçti ve mağdur olduk. 09.09.2024 tarihinde AYEDAŞ'a cihaz hasarı ile ilgili bildirim açıldı. 11.09.2024 tarihinde hasar teknik raporu reddedildi. AYEDAŞ'a sormak istiyorum: Benim çalışan buzdolabım neden o gün arızalandı ve soğutmamaya başladı? Arçelik raporunda yüksek akım geldiğinde 3 adet kartın yandığı belirtiliyor ve buna rağmen reddettiniz. Vatandaş olarak tüm haklarımı arayacağım ve gerekli yerlere şikayetimi yapacağım.

ayedas-elektrik-kesintisi-sonrasi-buzdolabim-arizalandi-magduriyet-yasiyorum-3.pdf
12 Eylül 2024 13:30 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Merhaba, talebinizle ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. İyi günler dileriz. AYEDAŞ

12 Eylül 2024 16:13
13 Eylül 2024 15:01
AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sonrası Buzdolabım Arızalandı, Mağduriyet Yaşıyorum
ayedas-elektrik-kesintisi-sonrasi-buzdolabim-arizalandi-magduriyet-yasiyorum-2.jpg
ayedas-elektrik-kesintisi-sonrasi-buzdolabim-arizalandi-magduriyet-yasiyorum-1.jpg

186 arayarak bilgi aldım kanunla ilgili bana maddelerde konuştular kısacası çalışma olduğunu evet diyorsunuz AYEDAŞ a. Ş. Biz sizin cihazınızın hasarını karşılamıyoruz diyorsunuz çalışan dolabım sizlerin çalışmasından dolayı arızalanıyor ne halin varsa görün demek istediniz 4 kapılı Arçelik marka gardırop tipli dolabım tamir bakımı 6,444.99 TL dolabımın içindeki gıdalar 10,000 TL fazlası mevcuttu bu mağduriyetimi AYEDAŞ. A. Ş yüzünden yaşadım 17 gün tamir bakım mağduriyet yaşadım ağustos sıcaklarında kanundaki tüm haklarımı kullanacağım yetkili servisin ön raporu bile cihaza yüksek akım gelmiştir diyor ve kesilmeden önce elektrik gitti geldi sonra kesildi

04 Ekim 2024 19:52
ayedas-elektrik-kesintisi-sonrasi-buzdolabim-arizalandi-magduriyet-yasiyorum-4.pdf

Ayadaş bilerek mağduriyetimizi devam ettiriyor şahsım tüm gerek her yere şikayetimi bildiriyorum çalışan dolabım şebeke çalışmalarından kaynaklı dolabım arızalanıyor Arçelik yetkili servisi yüksek akım dan kaynaklı raporu verdiği halde 3 dijital kartını yakıyor ağustos sıcaklarında 15 gün dolapsız mağdur oldum gıda mağduru oldum ve tamir bakımı mağdur oldum ayadaş çalışmayı kabul ediyor dolap arızasını bizden kaynaklı değildir raporu veriyor vatandaşla resmen dalga geçiyorlar aynı binada esnaf arkadaşımız o gün Şebeke arızası nedeni ile tartışmalar yaşamış çünkü bilgi vermeden haber vermen birden Eklettirdiği kestikleri için ve esnaf komşumuz şahit olarak Dilekçesini yazmıştır ve gerekli mercilere tüm şikayetimi bildireceğim

AYEDAŞ Elektrik Arızasından Buzdolabı Bozuldu.

Bilal
26 Haziran 2024 21:32
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Başak
26 Aralık 2023 20:02
AYEDAŞ Hatasını Kabul Etmiyor
Kağan sonuçtan hiç memnun değil

Kağan
11 Nisan 2025 17:16