AYEDAŞ Elektrik Arızasından Buzdolabı Bozuldu.

Bilal
26 Haziran 2024 21:32

Merhaba, 25.06.2024 tarihinde öğlen saatlerinde İstanbul Kartal Atalar mahallesindeki ikametgah adresimizde elektrik kesintisi meydana geldi ve daha sonra 26.06.2024 yine gece 03:00 sularında tekrar bir elektrik kesintisi kısa süreli oldu. 26.06.2024 öğlen saatlerinde hiçbir sorunu olmayan buzdolabımızın bu kesintilerin akabinde soğutma yapmadığını fark ettik. Yetkili olmayan bir buzdolabı tamircisi çağırdık ve gelen usta, durumu anlattığımızda hiç buzdolabına dokunmadan "ben bu dolaba müdahale etmem muhtemelen elektrik kesintisinden sonra motor gitmiştir." dedi. 27.07.2024 yani bu mesajı yazdığım günün yarını yetkili servis randevu oluşturdum ve muhtemelen gelen serviste aynı şeyleri söyleyecek. 26.06.2024 öğlen AYEDAŞ iletişim merkezini aradım ve durumu anlattım. Abonelik rahmetli annemin dedesinin üzerine olduğu için önce aboneliği üzerimize almamız gerektiğini ilettiler. Fakat biz bu dairenin kullanıcısı durumundayız ve faturalarımızı aksatmadan ödüyoruz. Aboneliğin kimin üzerine olduğunun ne önemi var. Burada elektrikten kaynaklı bir arıza mevcut, fatura ödemesini alırken abone sahibinden mi yıllardır tahsilat yapıyorsunuz ki burada abonenin kendisini arıyorsunuz. Destek lütfen.

26 Haziran 2024 21:38 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba, talebinizle ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. İyi akşamlar dileriz. AYEDAŞ

26 Haziran 2024 21:51

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvuru tarafımıza ulaşmış ve incelemeye alınmıştır. Başvurunuz hakkında en kısa sürede size bilgilendirme yapılacaktır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, ANADOLU YAKASI ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

03 Temmuz 2024 20:01

Başak sonuçtan hiç memnun değil

Başak
26 Aralık 2023 20:02
AYEDAŞ Hatasını Kabul Etmiyor
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
12 Eylül 2024 13:20
AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sonrası Buzdolabım Arızalandı, Mağduriyet Yaşıyorum
ayedas-elektrik-kesintisi-sonrasi-buzdolabim-arizalandi-magduriyet-yasiyorum-3.pdf
Ertan sonuçtan memnun

Ertan