Arda sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 02:04

Seiko5 saatimin toka değişimi için orijinal parça kullanma niyetiyle Aydın Saat'e ulaştım. Mail yoluyla birkaç gün süren derdimi görsel ve yazılı anlatmak suretiyle randevu ve parça ücreti bilgisi almaya çalıştım. Parçanın ellerinde olmadığını, Japonya'dan siparişle geleceğini ve 1 aylık bekleme süresi olduğunu bildirdiler, tamam dedim. Parça geldi dediler ve parça takılması ile mekanizmaya komple bakım yapılmasının da uygun olacağını söylediler. Kabul ettim, keşke sadece tokayı taktırmakla yetinseydim. Mekanizmaya yaptıkları bakımdan sonra ölçüm yaptım, 24 saatte 20 saniye kabul edilebilirdi. İlk zamanlar ancak üzerinden geçen aylar sonra saatim şu an 24 saatte 10 dakika civarı şaşıyor. Mekanizma bakımını düzgün hassasiyetle yapmamışlar. Aldığımda saatin içinde 2 tane de toz zerresi bırakmışlardı ve döner bezel sıkışmıştı. Tekrardan orada müdahale edin, bezeli rahatlatın dedim. Öfleye pöfleye 2 dakika sonra getirdi ve toz noktacıklarını siyah zemine yapıştırdıklarını gördüm ve memnuniyetsizliğim arttı. Bir daha Aydın Saat'e Seiko mekanizması bakımı için gitmem gerekecekse bunu uzun uzun düşünürüm, tam bir hayal kırıklığı.

Atik sonuçtan hiç memnun değil

Aydın Saat Sattığı Ürünün Arakasında Durmuyor

22 Temmuz 2024 17:27
Eşref sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Saatte Şok Edici Ücret Talebi

İbrahim
07 Mart 2025 10:44

21 Ağustos 2025 00:30
10-yillik-seiko-saatte-kaplama-sorunu-ve-fahis-servis-ucreti-3.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Aydın Saat SEIKO Mekanik Saat

11 Eylül 2024 12:51