Rabia sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 16:23

31 Ekim 2024 tarihinde Tekirdağ Çorlu Orion AVM Ayakkabı Dünyası mağazasından satın aldığım spor ayakkabı, dört gün sonra fark ettim ki defoluymuş. Bariz görünen 3 adet defosu var ve ayakkabı bu yüzden ayağımı rahatsız ediyor. Üç gün sonra bunu fark ettiğimde iade etmek istedim, ancak bana incelemeye göndereceklerini ve 21 gün sonra sonuç vereceklerini söylediler. 5000 TL'lik bir ayakkabıdan bahsediyoruz. Ben neden paramı 21 gün boyunca sizde bekletiyorum? Bana 'giymeseydiniz iade alırdık' diyorlar. Ben bu ayakkabıyı giymek için aldım ve açık ara farkla görünen bir üretim hatasında beni böyle bekletmeleri çok saçma. 'Prosedürler böyle' diyorlar, o zaman prosedürleri değiştirsinler. Ben paramı bir ay boyunca onlarda yatırmak için kazanmıyorum.

18 Kasım 2024 22:57

Kusurlu Ürün ve İade Sorunu

31 Ekim 2024 tarihinde Tekirdağ Çorlu Orion AVM’deki Ayakkabı Dünyası mağazasından satın aldığım Puma markalı ayakkabı, maalesef ayıplı bir ürün çıktı. Ürünü sadece birkaç gün kullandıktan sonra üretimden kaynaklanan bir hata olduğunu fark ettim. Fotoğraflarda da net bir şekilde görüldüğü üzere, ayakkabının bir çiftinde belirgin bir üretim kusuru bulunmaktadır.

Ürünü inceleme için mağazaya teslim ettiğimde, tarafıma üretimden kaynaklı bir hata olmadığına dair bir dönüş yapılarak iade talebim reddedildi ve ayakkabı bana geri gönderildi. Ancak, fotoğraflardan da açıkça anlaşılacağı üzere bu ürün hatalıdır ve bu durumun nasıl müşteri hatası olarak değerlendirilebileceğini anlamış değilim.

Ayakkabının kusurlu olduğunu açıkça kanıtlayan fotoğrafları ek olarak sunuyorum. Firmanın sorunun çözümü için gerekeni yapmasını talep ediyorum. Eğer bu konuda olumlu bir sonuç alamazsam, Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurarak yasal haklarımı kullanacağımı bildiririm.

Ayakkabı Dünyası’ndan müşteri memnuniyetine önem veren bir yaklaşım bekliyorum.

Saygılarımla, [Rabia Güzel]

17 Kasım 2024 16:22

Başlık: Defolu Ürün ve İade Sürecindeki Mağduriyetim

Şikayet Detayları:

31 Ekim 2024 tarihinde Tekirdağ Çorlu Orion AVM Ayakkabı Dünyası mağazasından 5000 TL değerinde spor ayakkabı satın aldım. Ancak ürünü birkaç gün kullandıktan sonra fark ettim ki bariz 3 adet üretim hatası (defosu) bulunmakta. Bu defolar ayakkabının ayağımı rahatsız etmesine neden olmakta ve konforlu kullanımını imkansız hale getirmektedir.

Durumu fark ettiğimde, 4 Kasım 2024 tarihinde mağazaya başvurarak iade talebinde bulundum. Ancak, ürünün incelemeye gönderileceği ve 21 gün içinde sonuçlanacağı bildirildi. Bu süreç sonunda ise iade talebime ret cevabı verildi. Ayrıca mağaza çalışanları tarafından “giymeseydiniz iade alırdık” şeklinde bir açıklama yapıldı.

Bir tüketici olarak şu soruları sormak istiyorum: • Üretim hatasını ürünü kullanmadan nasıl fark edebilirdim? • Açık bir üretim kusurunda, uzun bir inceleme süreci ve ret cevabı almak, Tüketici Hakları'na ve müşteri memnuniyeti ilkesine ne derece uygundur?

Taleplerim: 1. Ürün defolu olduğu için, derhal iade işleminin gerçekleştirilmesini ve ödediğim bedelin tarafıma geri ödenmesini talep ediyorum. 2. Bu süreçte yaşadığım mağduriyet nedeniyle şirket prosedürlerinin gözden geçirilmesini ve müşteri memnuniyetini esas alan bir yaklaşım sergilenmesini bekliyorum.

Aksi takdirde, konuyu Tüketici Hakem Heyeti’ne taşıyacağımı ve yaşadığım mağduriyeti kamuoyuyla paylaşacağımı bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla,

Ek
Ek
15 Kasım 2024 17:55

Ürünüm incelemeye gönderdik mağaza müdürü iade gerçekleşir demesine rağmen red mesajı geldi ya incelemeye hiç sokmadılar ya da göz doktoruna görünsünler iademi yapsınlar Ayakkabı Dünyası'ndan şikayetçiyim 5000 TL lik ayakkabı 2 gün giydim defolu çıktı iade almıyor

09 Kasım 2024 10:41

31 Ekim 2024 tarihinde Tekirdağ Çorlu Orion AVM Ayakkabı Dünyası mağazasından aldığım spor ayakkabının, dört gün sonra fark ettiğim üç bariz defosu olduğunu ve bu yüzden ayağımı rahatsız ettiğini belirtmek isterim. Durumu fark edince iade etmek istedim; ancak mağaza ayakkabıyı incelemeye göndereceklerini ve 21 gün içinde sonuç vereceklerini söyledi. 5.000 TL’lik bir ayakkabı için neden paramı 21 gün bekletiyorlar? Bana “Giymeseydiniz, iade alırdık” diyorlar. Ancak bu ayakkabıyı giymek için aldım ve açıkça görülen bir üretim hatasında bu kadar bekletilmeyi anlamsız buluyorum. “Prosedürler böyle” diyorlar; ama o zaman prosedürleri değiştirsinler. Kazandığım parayı bir ay boyunca onlarda bekletmek istemiyorum.

09 Kasım 2024 10:40

07 Kasım 2024 16:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz tarafımıza ulaşmış olup, en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ayakkabı Dünyası Müşteri Deneyim Takımı

08 Kasım 2024 15:25

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İletişim bilgilerinizden tarafınıza ulaşamadık. Bize ulaşmanızı önemle rica ederiz. Saygılarımızla, Ayakkabı Dünyası Müşteri Deneyim Takımı

08 Kasım 2024 15:56

Ben açtım e telefonu siz kapattınız

11 Kasım 2024 15:53

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yapmış olduğumuz görüşme sonucunda konu ile ilgili tarafınıza bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Ayakkabı Dünyası Müşteri Deneyim Takımı

11 Kasım 2024 17:03

Beni arayıp tekrardan 21 gün içerisinde sonuçlanacağını söylemiş olmanız bir şey ifade etmiyor farkında mısınız ben zaten 20 bir gün olduğunu biliyorum bana çözümle gelin ben paramı neden 21 gün boyunca size bekletiyorum hatalı ürün üreten sizsiniz ben niye cezasını çekiyorum

15 Kasım 2024 17:56

Ürünüm hemen iade veya değişim alınsın istiyorum yoksa çok uğraşacağız sizinle hiç umurumda olmaz

Sabit sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 17:32
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 14:35
QR Kod İle Yapılan Ödemenin İadesi Bir Türlü Gerçekleşmedi
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 10:20
ayakkabi-filesindeki-aciklik-icin-degisim-talebim-reddedildi-7.jpg
ayakkabi-filesindeki-aciklik-icin-degisim-talebim-reddedildi-1.jpg
Elif sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 19:43
Koray sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 12:34