Awox TV'de Uygulama Yükleme Ve Kullanım Sorunları

Zeki
03 Ekim 2024 20:45

Awox TV ye Blutv, disneyplus, Prime video ve Google Play uygulamalarını yükleyemiyorum. Bu uygulamaları kullanamayacaksam Android TV satın almanın ne manası var. Bir de mouse bağlantısı olarak da mouse görmüyor görürse kapatıyor çalıştırmıyor. Paramızla rezil olduk. Bunlara acilen bir çözüm bulunmalı o kadar para veriyor. İnsanlar normalmiş gibi davranmayın. Lütfen bir güncelleme getirin. Ve destek olun. Yardımcı olmanızı bekliyorum.

profile profile
04 Ekim 2024 15:11 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, AWOX Müşteri İletişim Merkezi

Zeki
26 Aralık 2024 13:08

Awox çözüm üretmediği gibi bir de şikayeti silin diye bana mesaj gönderiyor. Kardeşim Android cihaz aldık uygulama yüklüyoruz kaldırmıyor siz buna çözüm bulun önce. Bu televizyon Android mi değil mi. Televizyon kendi indirdiği uygulamayı çalıştırmıyor. Uygulamaları kaldırması gerekiyor mu gerekmiyor mu. Android diye sattınız mı sattınız. O zaman ne diye şikayeti sil diye yazıp duruyorsunuz. Biz para verdik bu ürüne başkaları da bunu okusun rezil olmasın diye doğal olarak devam edecek şikayetimiz bu şekilde. Ya da deyin ki siz haksızlık yapıyorsunuz o zaman aksini ispatlayın silelim. Özür bile dileriz problem yok. Buradan yazarız bir yanlışlık oldu doğru olan bu imiş diye. Açıklama da yapmıyorsunuz şikayeti sil diye mesaj atıyorsunuz. Açıklama yapın inanalım yazarız özür yazısı. Aksi halde yazmayın bir daha bana.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Awox TV'de Uygulama Desteği Eksikliği

Murat
09 Mart 20:39
Awox TV'de Uygulama Desteği Eksikliği
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
10 Ağustos 2024 14:04
Awox Da Netflix İzleyemiyorum Desteklenmiyor Hatası Alıyoruz
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
03 Ekim 2024 22:24
Awox TV'de Netflix Sorunu: Güncelleme ve Destek Eksikliği
Awox TV'de Netflix Sorunu: Güncelleme ve Destek Eksikliği
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Awox Android TV Netflix Desteklemiyor

Erhan