Kale Eczanesi Cevizlibağ Avrupa Konutları Yanı Asla Gidilmemesi Gerek

25 Aralık 2023 10:24

Her zaman yaptırdığım yerde ipek kirpik yaptırdım işlem sonrası kızarıklık ve sulanma için göz damlası damlatıldı ve eczaneden alıp evde de damlatacağım söylendi. Ertesi gün nöbetçi eczaneye gittim (kale Eczanesi Avrupa Konutları yanında cevizlibağda) ipek kirpik yaptırdığımı ve kızarıklık sulanma için göz damlası istediğimi belirttim fakat bana nemlendirici temizleme mendili ve nemlendirici göz damlası vereceğini söyledi. Mendile gerek olmadığını ve kirpikten dolayı kullanamayacağımı söyledim. Aslında nemlendirici değil kızarıklık için damla istediğimi dile getirdim. Ama ısrarla nemlendirici göz damlasının iyi geleceğini söyleyip bana nemlendirici damla verdi. Eve gittiğimde damlatıp uyudum aşırı nemlendirip sulandırdığı için yapışkan gözüme yayılmış ve göz kapağım bayağı şişmişti. Vermiş olduğu göz damlası diğer damlalara göre aşırı pahalı ve göz kuruluğu için kullanılan bir damlaydı. Para için ürün satmaya çalışan ve isteğe ihtiyaca yönelik ürün satışı yapmayan ve insan sağlığını önemseyen bir eczanedir. Asla gitmeyiniz. Dışarıda herhangi bir eczaneden 100 TL'ye aldığınız ürünü orada 300 TL'ye alabilirsiniz.!

19 Nisan 2024 13:28
Kasr-ı Ala Kasrı Ala Sitesi Maddi Değeri Çok Yüksek Mağduriyetim
Müge sonuçtan hiç memnun değil

Randevuya Rağmen İlgisiz Davranış Ve Saygısız Yaklaşım

29 Haziran 2025 00:35
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2025 12:36
Koridor Boyası Ve Banyodaki Pas Lekeleri Sorunu Çözülemiyor
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Maslak 1453 Yönetim Maslak Apart Ve Yastık Kılıfı Rimel İzi İçin Para Talep Etti

02 Şubat 2024 18:39