19 Nisan 2024 13:28

Herkese merhaba, bu şikayeti yaşadığım mağduriyeti anlatmak ve sizleri de bu siteyle ilgili bilgilendirmek istediğim için yazıyorum. Gelin Evi olarak dizdiğim evimde 1,5 senedir mağduriyet yaşıyorum. Ömran inşaatın yaptığı kötü işçilikten dolayı yağmur yağdığında ipek halılarım su içinde kaldı (videosu ekte). Parkeler kabardı. Bütün eşyalarım kabardı. Her yağmurda fotoğrafta paylaştığım duvar şişiyor. Özel olarak aldığımız bahçe takımı aylarca yerlerde süründü. Çadırı kırdılar. Bir şey olmaz deyip bıraktılar. 6 ay geçmesine rağmen hala fayansları yapmadılar. Gelin Evi olarak özenle dizdiğim ve maddi değeri çok yüksek olan eşyalarımın hepsi mahvoldu. Asla muhatap bulamıyorum. Kimse ilgilenmiyor. Bahçıvan parası alıyorlar bahçenin görüntüsünü paylaştım. Klozet su akıtıyordu aylardır yapılmadı. Girdiğim günden itibaren dilekçelerim şikayetlerim hepsi belgelidir. Ben hizmet almadığım bir şeyin ödemesini yapmak istemediğim için beni icraya verdiler. İpek halılarımın tanesi 120 bin tl'dir faturaları mevcuttur. Halılarım su içinde kaldığından sürekli kusma yapıyor. Çadırımı, fayans olmadan kurdular kırık haliyle bırakıp bir şey olmaz bundan dediler. Mağduriyetim çok fazla. İcraya verdikleri için hiçbir şeye dokunmuyorum bilir kişi raporuyla hakkımı hukuki yoldan arayacağım. Ulaşabildiğim tüm mecralara bu mağduriyetimi anlatacağım.

23 Mayıs 2024 15:44

Mutlaka herkes okumalı, Gelin Evi olarak dizdiğim evimde bütün eşyalarım mahvoldu. Yaklaşık 3 senedir bu sitedeyim. Daire 2 kez su bastı (drenaj yapılmadığı için) parkeler çürüdü ve değiştirmediler. İkinci kez su bastığında ''paylaştığım videoda göreceksiniz'' eşyalarım su içinde kaldı. Bütün parkeler tamamen şişince değiştirdiler. İpek halılarım bozuldu. Tanesi 120 bin tl olan halılarım su içinde kaldı halılarım sürekli kusma yapıyor. Eşyalarım kabardı. Çardağımı söktüler ve çardak 7 ay yerlerde süründü. Özel montaj ekibiyle taktırdığım Çardağımı sitenin temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisine taktırdılar. İlk fırtınada çatısı koptu. Bu süreçte çatıyı tutan demiride kırmışlar. Bahçe takımım rezil halde faturasını da attım kimse ilgilenmedi kırık olarak bıraktılar. 7 ay bahçemdeki seramik yapılmadı. Bahçıvan yok bahçe hep taş dolu. Duvarım 1.5 senedir küflü. Sürekli su akıyor. Bütün hizmetler kapalı. Güvenlik harici hiçbir hizmetten yararlanamıyoruz duyurularda mevcut. 2 aidat borcumuzu ödemediğimiz için ne kadar terbiyesizsiniz dedi. Mağduriyetimizi anlatıyorum hizmet alamadığımızı söylüyorum ilgilenmeyip icraya veriyorlar. Benim sitedeki zararım çok fazla ve ilgilenen kimse yok. Defalarca dilekçem var şikayetim var ama aylarca kimse umursamıyor.

Ek
Ek

Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2025 12:36
Koridor Boyası Ve Banyodaki Pas Lekeleri Sorunu Çözülemiyor
Koridor Boyası Ve Banyodaki Pas Lekeleri Sorunu Çözülemiyor

Tavan Sıvası Düşüyor, Güvenlik Ve Mağduriyet Göz Ardı Ediliyor!

27 Ağustos 2025 13:54

12 Haziran 2025 00:29