20 Kasım 2024 22:39

Avrupa Konutları Esentepe Defolu Daire Satıyor
Mayıs ayında teslim alıp taşındığım dairede, defolu çelik kapı takıldığı için kapı kilitlenmiyor, pimapenler esnemiş olduğu için kapı arasından boşluk kaldığı için dışarıdaki tüm sesi ve akşamları soğuğu içeride yaşıyorsunuz ve Esentepe Site Yönetimi'nde bitmek bilmeyen yalan dolan bahaneler. Koridorlar yamalı, 1200 dairelik sistemde 1 usta varmış ellerinde.
Hem defolu ürün kullanıyorlar hem de site yönetimindeki kendini bilmez bazı arkadaşlar ahkam kesiyor.

Seyedmohammad
Seyedmohammad

Avrupa Konutları şirketinin ünü nedeniyle bu projede bir daire satın aldık. Satın alma işlemi gerçekleştirdiğimiz gün, proje inşaat aşamasında olduğu için katlar arasındaki ses yalıtımı ve daireler arası duvarlar hakkında soru sordum. Satış yetkilileri bana tüm duvarlar, zeminler ve tavanların en kaliteli ses yalıtımı ile yapılacağına dair güvence verdiler. Ancak, şu an bu projede yaşamaya başladığımızda, iki kat üstümüzdeki sakinlerin konuşmalarını bile duyabiliyoruz. Duvarlar o kadar ince ki, komşu dairelerin sesleri net bir şekilde duyulabiliyor. Yapı kalitesinden ve diğer eksikliklerden bahsetmek istemiyorum çünkü bunlar oldukça fazla ve elbette giderilebilir, ancak asıl sorun, çözülemeyen ve bizim ve diğer birçok sakin için rahatsız edici olan, katlar arasındaki ses yalıtımının olmaması ve daireler arası duvarlarda izolasyonların eksikliğidir. Ayrıca, birkaç kat üstteki dairede tuvalet veya banyo kullanıldığında ya da mutfak musluğu açıldığında, su ve kanalizasyon sesleri binada yayılmaktadır.

Evren sonuçtan hiç memnun değil

04 Haziran 2024 14:21
Caneren sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2025 23:26