Avon Kozmetik - Collecturk Sahte İcra Davası

Avon Kozmetik - Collecturk Sahte İcra Davası
14 Aralık 2023 00:26

05/12/2023 tarihinde e-devletimi kontrol ettiğim sırada adıma Avon Kozmetik tarafından. T. C. Gaziosmanpaşa İcra Dairesi 2023/117048 numaralı icra takip dosyası açılmıştır. Kimlik bilgilerim sehven eklenmiştir.
İlamsız takipteki adres beyanlar asilsiz sahtedir. Hayatım boyunca Avon firmasından alişveriş yapmadım. Kanuni haklarımda saklı kalmak kaydı ile kendilerine de en kısa sürede suç duyurunda bulunacağım.
İlaveten 08 Şubat 2017'de de 2017/4008 numaralı yine tarafımla hiçbir ilişkisi olmayan icra davası açılmış, yazmış olduğum itiraz dilekçesine istinaden takipsizlik kararı verilmiştir.
Tarafıma en kısa sürede geri dönüş yapılmasını rica ederim.

14 Aralık 2023 14:33 (Şikayetten 14 saat sonra)

Temsilcimizin bildirimi hakkında, tarafımıza iletilen mesajınızı incelemeye aldığımızı bildirmek isteriz. Temsilcimize şikayeti hakkında en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Avon İletişim Merkezi

14 Aralık 2023 14:45
14 Aralık 2023 15:31

Merhaba, Öncelikle temsilciniz değilim bunu belirtmek istiyorum. Adıma tc. Kimlik bilgilerimi kullanarak açılmış bir üyelik mevcut. Bu konuda hiçbir bilgim bulunmamaktadır. Konuyla ilgili 2017 yılında açılan ve takipsizlik kararı alınarak durdurulan dosya hakkında ilgili belgeleri yetkili kişi ile mail ve WhatsApp yoluyla paylaştım. Bugün itibarıyla da Küçükçekmece adliyesinden ilgili dosyaya itiraz dilekçesini verdim. Gelişmelerden haberdar edileceğim söylendi bekliyorum. Saygılarımla.

Ahmet
Ahmet

Hocam merhaba bende aynı sorunla uğraşıyorum süreciniz de bir gelişme var mı

Talha

İtiraz dilekçesi verdim sürekli arayıp rahatsız ediyorlar herhangi bir gelişme olmadı

Levent sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 21:31
Avon Kozmetik Bilgilerin Sehven Kullanılması Haksız İlamsız İcra

26 Ekim 2023 13:20
İkra sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış İcra Emriyle Mağdur Edilen Müşteri

21 Aralık 2024 12:49