Melike sonuçtan hiç memnun değil

Yoğun Bakımda İnsanlık Dışı Muamele: Babamın Son Günlerinde Yaşadığı Korkunç Deneyim

02 Ekim 2024 14:26

Babamı 27.09.2023'te Ümraniye Devlet Hastanesi'nden acil olarak bu hastanenin yoğun bakımına kaldırdık. Ataşehir şubesinde sadece yer olduğu için. Babam 4. evre kanser hastası ve son günlerini yaşıyor. Şuuru tamamen açık olmasından dolayı orada söylenen her şeyi çok rahat duyuyordu. Bir hastabakıcı tarafından, ki kendisini biliyoruz, yoğun hakarete maruz bırakıldı. Kendi isteği ile yoğun bakımdan çıkardığımızda durumu öğrendik. Kapıda beklememize rağmen biz çocuklarına ulaşıp durumu anlatmak istemiş ve onu oradan kurtarmamızı ama çalışanlar çocukların telefonlarını açmıyorlar demişler. Babamı aldığımızda son günlerini yaşayan babam hüngür hüngür ağladı, beni orada ölüme terk ettiler. 'Bu gebermişi buraya neden getirdiler, bırakın zaten geberiyor uğraşamam' deyip karnındaki devasa ameliyat yarasını bile temizlememişler. Babamı oradan girdiğinden daha beter şekilde aldık. Babacığım oraya girerken iyileşeceğini düşünerek girmişti, durumunu bilmiyordu. Ona son anlarında ölümünü yaşattılar. Her türlü mücadeleyi yapacağım o hastane ile. Biz önce Allah'a sonra onlara emanet ediyoruz sevdiklerimizi. Bu şikayeti hiç kimse bizim yaşadığımızı yaşamasın diye yazıyorum. Her türlü merciye gideceğim canım babam için. Allah kimseyi merhametten yoksun bırakmasın, bunu yapan bir gün sıranın kendine geleceğini de bilsin. Orası yüzünden babamın tüm dikişleri patladı ve şu an karnı açık, son anlarını yaşıyor. Ben canım babamın ciğerini ve bağırsaklarını görmek zorunda kalarak ona pansuman yapıyorum. Bana ve bize bunları yaşattılar. Bunun hesabını yargı önünde vereceksiniz.

08 Ekim 2024 12:50

Yorum yazmama müsaade edilmiyor. Lütfen CİMER'e yaşadıklarınızı şikayet edin başkaları için sesimizi duyuralım lütfen

Yorumlar (7)

Hatice

Melike hanım nasıl. Oldu babanız şikayetinizin altındaki tüm yorumları okuyun tek tek 6 yorum var

İsim Soy isim

Hatice

Mail falan yazın ben Numaramı yazdım ama yansımadı sanırım

Melike

Her yolu deniyorum ben de. Ama benim de mailimi göstermiyor

Hatice

Melike hanım CİMER Sağlık Bakanlığı hepsini yaptık mühim olan mahkeme dava açtık 4 yıldır devam ediyor adlı tıp süreci ve İstanbul yoğunluğu yüzünden ama sona geldik şükür eğer ölseydim kompkasyon deyip kapanacaktı yaşamam işlerine gelmedi mailinizi bulamadım yazacaktım

Hatice

Çok geçmiş olsun şikayetleri okudukça oradaki bana yaşatılan travmalarım tetikleniyor su an yasıyorsam mucize başka hastaneye ambulansla gidip tedavime orada devam ettim Çünkü orada tedavi etmediler o yalan ifade veren doktorların hemşirelerin hasta bakıcılarında aynı acıyı yaşamalarını diliyorum hukuk mücadelesi zaman alıyor ama merak etmeyin er geç adalet yerini buluyor bizde süreçteyiz hep her şeyi yalanlıyorlar delilleri hiçe sayarak hepsi bizde var

Hatice

Bana yapılanları bilen iki hemşire benden Sonra terfi oldu biri baş hemşire oldu diğeri kat sorumlusu tesadüf mu diyelim tevafukmu yoksa bir ödül mü bilemedim

29 Ağustos 2024 22:54

19 Ekim 2023 16:13
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 18:00