Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Konya Auto King Servisinde Yaşadığım Hayal Kırıklığı

29 Eylül 2024 10:31

Konya Auto King servisine araç kaskosu ile mini onarımlar için randevu alarak gittim. Mini onarım yapılması gereken 2 parça yer vardı. Bakar bakmaz 'Biz bunları yapamayız' diyerek sert bir cevapla karşılık verildi. Müşteri memnuniyeti sıfır olan Konya Auto King. Sanki bedava yaptırıyormuş gibi hareketler vardı. Gösterdiğim yerleri yapamayız, tampondaki taş izlerini bile rötuş yaptıramadım.
Auto King sahiplerine ve buradan Unico kasko şirketine sesleniyorum; çalıştırdığınız şahıslar sizi zarara uğratıyor ve Konya'da her türlü müşteriyi geri çevirmeyen, daha işinin ehli servislerle anlaşa bilirdiniz. Müşteri eşittir, sizin hayatınızı sürdürebilmeniz için sizlere hizmet karşısında para veren şahsiyetlerdir. Ben size hakkımı helal etmiyorum.

29 Eylül 2024 10:07

Konya Auto King servisine araç kaskosu ile mini onarımlar için randevu alarak gittim. Mini onarım 2 parça yer vardı bakar bakmaz biz bunları Yapamayız diyerek sert bir cevapla karşılık verildi Müşteri memnuniyeti sıfır olan Konya Auto King'i Allah'a havale ediyorum Sanki bedava yaptırıyormuş gibi hareketler vardı gösterdiğim yerleri yapamayız tampondaki taş izlerini bile rötuş yaptıramadım. Auto King sahiplerine ve buradan Unico kasko şirketine sesleniyorum; çalıştırdığınız şahıslar sizi zarara uğratıyor ve Konya'da her türlü müşteriyi geri çevirmeyen daha işinin ehli servislerle anlaşabilirdi. Ben size hakkımı helal etmiyorum

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Auto King Mini Onarım Hakkınızı Kullandırmıyor

21 Ağustos 2023 18:22
Auto King Mini Onarım Hakkınızı Kullandırmıyor
Ali sonuçtan çok memnun

09 Mart 2024 17:23
Mahir sonuçtan hiç memnun değil

Auto King Mini Onarım Yapılmıyor

15 Aralık 2023 15:43
Osman sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 10:18
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
24 Ağustos 2024 22:48