Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Auto King'den Parasını Hak Etmeyen Ekspertiz

Auto King'den Parasını Hak Etmeyen Ekspertiz
19 Mayıs 2024 13:10

19 Mayıs 2024 tarihinde almayı düşündüğüm araca Auto King Sefaköy şubesinde ekspertiz yaptırdım. Ekspertiz işleminin ne kadar özensiz ve baştan savma yapıldığı raporda dahi belli oluyor. Rapor boş sayfalarla dolu ve olması gereken birçok bilgi eksik. Mevcut bilgiler de yanlışlar içeriyor. Araç benzinli olmasına rağmen raporda dizel olarak gösterilmiş. Stepnesi bulunmasına rağmen raporda 'yok' denilmiş. Arka cam otomatiği varken, raporda bu bilgiye yer verilmemiş. Motor dyno testi yapıldığı söylenmesine rağmen raporda bu konuya dair bir bilgiye rastlanmıyor. Araç ekspertizden çok hızlı çıktığı için kaporta hakkında detaylı bir işlem yapıldığını düşünmüyorum. Mekanik açıdan da yeterince incelenmediğine inanıyorum; fren ölçüm testi ve süspansiyon ölçüm testi sonuçları gibi detaylı veriler paylaşılmamış. Bu hizmet için alınan ücretin hak edilmediğini düşünüyorum. Bir gün önce kendi aracımı satmak için gittiğim farklı bir ekspertizde, aynı pakete ve ücrete rağmen daha kapsamlı bir ekspertiz hizmeti aldım. İlgisiz ve tecrübesiz bir ekspertiz olduğunu düşünüyorum.

İsmail
İsmail

İlgili şubede değişen olmayan aracıma 4 değilen var deyip alıcı ile ilişkimi bozdular. Şimdi mahkemeliğiz

Dyno Testi Yapılmadı, Saygısız Davranış Ve Hakaret

16 Ekim 2025 03:01