Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Auto King Oto Servis Hüsranı: İlgi Ve İşçilikte Hayal Kırıklığı

Muammer
09 Mart 2024 19:16

İzmir Pınarbaşı'nda bulunan AutoKing Oto Servis, müşteri memnuniyeti adına hiçbir çaba göstermemektedir. Konuşma üslubu ve bedeni dili yetersizdir. İşçilik vasat; kurumsal bir firma olmasına rağmen, ilgisiz ve müşteri odaklı olmayan tutumlarıyla çözüm sunmak yerine sorunları artıran gereksiz tartışmalar oluşturmaktadır. Bu ve benzeri firmaların Türkiye piyasasında yer bulması can sıkıcıdır. Ford aracımı Buca'dan Pınarbaşı'na götürdüm. Öncesinde telefonda 'gelin yardımcı olacağız' denmesine rağmen, o kadar yolu gelmeme rağmen hiçbir işlem yapılmadı ve hakkımda yalan beyanlarla tartışmaya sebebiyet verildi. Tampon tırnaklarının yapıldığını iddia ediyorlar, fakat yaptıkları iş o kadar sorunlu ki, diğer tarafa uymuyor ve buna rağmen inkar ediyorlar. Bir tırnağın resimlerde hatalı yapıldığını kabul ettiler, fakat sonrasında 'savcı da gelse, hakim de gelse bu böyle' gibi saçma sapan konuşmalarla canımı sıktılar. Böyle anlayışsız ve hakaret içerikli cümleler kuran bir şirket, Türk milletini hak etmiyor. Gereksiz muhabbet arıyorsanız, AutoKing doğru adres.

Emir

Masum, garibanı eziyorlar. Ancak güçlü adamlarla gittiğinde anlarsınız hakkınızı alabiliyorsunuz. Onun dışında arabanızı perişan edip teslim ediyorlar. Trabzon'da yaşıyorum ve yaptıkları sorunu 2 yıldır toparlayamadım. Her hakareti hak ediyorlar. Yatacak yeri yok bu adamların!

Auto King Seramik Kaplama İçin Yalan Söylüyorlar Garantisi Ayıp

Murat
15 Aralık 2023 18:11

Auto King İzmir Pınarbaşı Servisinin Terbiyesizliği

Enver
22 Şubat 2024 15:24
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Auto King Kalitesiz İş Yapıyor

Ekrem