Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Auto King Kalitesiz İş Yapıyor

02 Mayıs 2024 18:27

22.04.2024 tarihinde 35 e***6 plaka numaralı aracımın arka tamponunda yaklaşık 6 cm kadar çatlak ve sağ arka çamurluk ucunda 2-3 cm düzeltilecek bir yer vardı. Bu nedenle kasko sigortamda bulunan mini onarım hakkımı kullanmak üzere İzmir Pınarbaşı'ndaki Auto King şubesine gittim.
Görevli, hasarın mini onarım kapsamında yapılabileceğini söyledi ve aracımı 24 Nisan'da onarıma alacaklarını belirtti. 26 Nisan saat 17:00 civarında aracımı almaya gittiğimde, maalesef boyanın renginin tutturulamadığını fark ettim ve durumu kendilerine ilettim. Daha sonra aracımı yıkattığımda, tüm camların tozlu olduğunu sandığımı ancak boyadan dolayı lekeli kaldığını ve yıkama ile temizlenmediğini gördüm. Ayrıca çamurluk ucu yerinden sürekli çıkıyordu. Kasko yaptırma amacımız daha kaliteli hizmet alabilmektir. Auto King, yaptığı işin ücretini zaten sigortadan almaktadır. Biz müşteriler ise hem daha fazla ödeme yapmak zorunda kalıyoruz hem de trafik sigorta kayıtlarında hasarlar artıyor. Güvendiğimiz servislerden kaliteli hizmet beklerken, böyle bir durumla karşılaşacağımı bilseydim aracımı götürmezdim. Auto King çalışanlarının hepsini aynı kefeye koymuyorum; ancak herkes, işini öncelikle kendisinin beğenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Hangi araç olursa olsun, yapılması gereken neyse o özenle yapılmalı ve alınan ücret sonuna kadar hak edilmelidir. Umarım kimse benim yaşadığım durumlarla karşılaşmaz. Büyük konuşmak istemiyorum ama bir daha Auto King servislerini kullanmayı düşünmüyorum.

profile profile

18 Eylül 2023 17:29

24 Ocak 2024 14:47
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
24 Ağustos 2024 22:48
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Auto King Mini Onarım Hakkınızı Kullandırmıyor

21 Ağustos 2023 18:22
Auto King Mini Onarım Hakkınızı Kullandırmıyor
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
28 Ocak 2024 11:25