Hülya sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2024 04:39

Ben İhlas Pazarlama'dan Aura Cleanmax aldım, 9 Şubat 2024 tarihinde 37.000 TL ödedim. Ancak ürünün bu kadar ağır olduğunu ve bu derece ödeme güçlüğü çekeceğimi tahmin etmiyordum. Bir gün sonra, yani 10 Şubat 2024 tarihinde sabah 9'da arayarak iade etmek istediğimi belirttim. 'Sizi arayacaklar' denildi. Bana ürünü satan satış danışmanı bayan ise kesinlikle iade olmayacağını, ürünün açıldığını ve ikinci ele düştüğünü söyledi. Ürünü ben hiç kullanmadım; İhlas Pazarlama'dan gelen görevli paketi açıp ürünü test etti. Onun dışında herhangi bir kullanım söz konusu olmadı. Ürünün derhal iade alınmasını ve paramın geri verilmesini talep ediyorum. Satış sırasında çok ilgili davranmalarına rağmen iade konusunda yardımcı olmuyorlar. İhlas Pazarlama'dan memnun kalmadım ve yaşadığım bu durumdan dolayı pişmanım.

12 Şubat 2024 09:35 (Şikayetten 1 gün sonra)
Hülya
Hülya
14 Şubat 2024 12:54

Kimse ulaşmadı ancak o başkasına yönlendiriyor diğeri başkasına insanla dalga geçiyorlar sanki lütfen gereğini yapın sizi şikayet edeceğim

Nihal

Uzun uğraşlar sonucu iade yapıldı ben 14 gün içerisinde iade talebi oluşturmuştum ve kutu hiç açılmamıştı mecbur iade aldılar çünkü satış sözleşmesi verilmemişti yanlış ve eksik bilgilendirme yapıldığını farkkettiler.

Nihal

9 Şubat 2024 akşamı eski temizlik robotumu temizlik kontrolü için yetkili kisi geldi ilgilendi 10 yıllık makine ben yeni süpürgeyi almak istediğimi söyledim ürünü getirdi ödemeyi yaptık kartla 10 gün sonra 19 şubatta arayıp hesapta olmayan bir ödemem çıktığını söyledim cihaz kutusunda paketli duruyor satış yetkilisi bana email atacağını firmadan gelip cihazı alacaklarını söyledi 3 gün sonra Firmayı aradım mail gelmediğini iade kaydının olmadığını söylediler kayıt oluşturup satış yetkilisini aradım benlik bir şey yok dedi bugün arayıp urunu iade alırız 1 şartla cezai işlem uygularız denildi ve bana satış sırasında sözleşme verilmedi ben 14 gün dolmadan arama yaptım telefon kayıtlarında mevcut lütfen en kısa sürede iade talep ediyorum yetkililere sesleniyorum Tüketici Hakları'na başvurmadan çözülmesini istiyorum.

Zehra
Zehra

Paranızı alabildiniz mı acaba bizim de böyle bir şey oldu taksit yaptıklarını sanarken peşin paraya aldığımızı iddaa ediyorlar ama oyun çeviriyorlar

Veysel sonuçtan çok memnun

Aura Cleanmax  Rose İade Problemi

11 Ağustos 2023 11:03
Aura Cleanmax  Rose İade Problemi

31 Aralık 2024 11:19
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 17:39