İlker sonuçtan hiç memnun değil

Aura Cleanmax Sağlam Makineye Yüksek Fiyat Çıkaran Yetkili Servis

25 Ağustos 2023 23:39

İhlasın Aura Cleanmax elektrik süpürgesini 8 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar bir şikayetim olmadı gayet memnunum. 3 sene önce bakım yapalım diye aradılar onu da yaptırdım. Yetkili servisi geçen hafta bakımda kampanya var 600 yerine 300 TL'ye bakım yapıp 90 TL yede filtre değiştirelim diye aradılar tamam dedik cihazı aldılar. Servisten arayarak bize motor da ve dövücü de arıza olduğunu belirterek 3.000 TL masrafı olduğunu ilettiler. Bizde yaptırmayacağımızı belirttik, cihazımızı hiçbir ücret almadan geri getirdiler. Asıl sorun şimdi başlıyor. Makinem gayet güzel çalışırken niye böyle bir sorun var diye bu işi yapan tanıdık bir firmaya götürdüm cihazımı, arkadaşım komple söktü motorun sağlam olduğunu ve dövücü ilk çalışmada dövücü motorun teklediğini tespit etti. Cihazın komple bakımını da yaparak çok uygun bir rakama bana teslim etti. Dövücü de süpürgede gayet düzgün çalışıyor. Yani yetkili servisin hiçbir sorunu olmayan makineden yüksek fiyat talep etmesi hiç hoş değil, artık bozulsa bile İhlas yetkili servisi tercih etmeyeceğim.

28 Ağustos 2023 16:39 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İhlas Müşteri Hizmetleri,

Birsen sonuçtan hiç memnun değil

Aura Cleanmax Bakım Sonrası Motor Arızası Ve Kötü Hizmet

26 Ekim 2024 00:15

10 Şubat 2024 18:24

Servis Sorunları Ve Çözülmeyen Arızalar

09 Mayıs 2025 21:18
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 14:49