29 Aralık 2023 23:24

Özel ilan adı altında bir link gönderildi: https://dolap-alimin.com.tr/dolap-72/cleanmax&28122023180151-3228. Bu link, indirdiğim Dolap uygulamasında açılmadı ancak Dolap sitesine benziyordu. Benden Ş**** Ç. adına 7000 TL ücret yatırmam ve dosyaya kaydetmem istendi. İşlemi gerçekleştirdim ancak ürünü gönderen kişi, M**** isminde biriydi ve ürünü yarın kargoya vereceğini iletti. Sorun oluştuğunda Dolap'tan birilerinin beni arayacağı söylendi. Gerçekten arayan kişi, 7000 TL daha göndermem gerektiğini, bu özel hesabın askıda kaldığını ve açıklamaya yanlışlıkla 'İhlas Elektrikli Süpürge' yazdığımı, 'Özel İlan' olarak düzeltmem gerektiğini belirtti. Paramın iadesini talep ettiğimde, başka bir kişi arayarak 14.000 TL yatırmam durumunda bana 21.000 TL yatırılacağını söyledi. Böyle bir durumla ilk kez karşılaşıyorum. Şu anda ne ürünüm var ne de param. Toplamda 14.000 TL kaybettim. Paranın 120 günde iade edileceği belirtildi. Bu durum nedeniyle ailemle aram bozuldu ve maddi zararımın karşılanmasını talep ediyorum. Gerekli mercilere başvurumu yapacağım. Şikayet ettiğim platform Dolap uygulamasıdır.

05 Mart 2024 09:16 (Şikayetten 2 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İhlas Müşteri Hizmetleri,

Uğur sonuçtan memnun değil

14 Ekim 2023 22:46

16 Kasım 2023 16:39
Ahmet sonuçtan çok memnun

28 Temmuz 2025 20:38
"Buraya şikayetimi yazdıktan sonra İhlas Pazarlama İstanbul Merkezinden arandım, sonrasında Ankara'dan arandım, satışı yapan Miraç Bey'le sürekli konuştuk. Miraç Bey, adıma düzenlenen senedi yırtarken görüntülü aradı. Ankara'daki ofislerine bizzat gidip oradakilerle konuştum. Bana yardımcı oldular, durumu açıkladılar, para iade işleminin başladığını ve 2 güne paramın yatacağını söylediler. Söyledikleri gibi oldu, para iadesi hesabıma yattı. Eşimin, kredi kartından yapılan işlemi şüpheli işlem olarak bankaya bildirmesi, inceleme gerektirdiği için para iade sürecini uzatmış. Evimize iki kişi gelmiş, bir makine vermişler, bize senet kopyasından başka verdikleri bir belge yok. Sonrasında ürünü bizden almışlar, buna dair bir belge vermemişler. Yani elimizde makine yok, para da çekilmiş olunca bir tedirginlik yaşadık. Miraç Bey sağ olsun, her aradığımızda telefonumuzu açmaya çalıştı, ama iş yoğunluğundan ve aldığı bilgiyi bize aktardığı için belki yeterince tatmin olamadık. O da dediğim gibi sistemin eksik yanlarından biri. Neyse ki kurumsal bir firma olduğu için sorunumuz sonunda çözüme kavuştu. Yine de İhlas Pazarlama'nın müşterilere daha güven verebilmesi için iyileştirmesi gereken hususlar var. Bunu görüştüğüm tüm kişilere söyledim. Şu dersi almış olduk, biz bu satış yöntemine alışkın değiliz. Bir ürüne mi ihtiyacım var giderim neredeyse, oradan bakarım, alırım."
Halil sonuçtan hiç memnun değil

İade Sürecinde Mağduriyet Ve Zaman Kazanma Taktikleri

19 Mart 2025 11:11