Mirac sonuçtan hiç memnun değil

Audi Otomotiv Şirketi Ücret İadesi Konusunda Sorunlar Yaşıyor

Audi Otomotiv Şirketi Ücret İadesi Konusunda Sorunlar Yaşıyor
Mirac
29 Mayıs 2024 23:54

Bahadır Otomotiv ile bir sonuca ulaşamadığımız için size yazma gereği duydum. Trabzon Bahadır Otomotiv inşaat ve ticaret limited şirketi-Yıldızlı şubesi ile yaşanan anlaşmazlık

03.08.2023 tarihinde Bahadır Otomotiv yedek parça bölümünü arayarak Audi marka arkadaşımın aracının elektrik tesisatı parçasını sipariş etmek istedim. WhatsApp üzerinden ruhsatın resmini, tesisatın resmini, barkodunu, seri numarasını ve araç üzerindeki videosunu paylaştım. Onlar da bana parçanın katalog resmini attılar. Resmi görünce benim istediğim parçadan biraz farklı gibi diye cevap yazdım, geri dönüş olmayınca arayıp sözlü söyledim. Cevap olarak sert bir üslup ile bu şasi numarasını girince sadece bu tesisat çıkıyor cevabını aldım. Tamam o zaman siparişi verelim dedim. 11.08.2023 tarihinde kredi kartım ile tek çekim olmak üzere 25.729,90 Tl olarak ödememi yaptım. Parça 23.08.2023 tarihinde elime ulaştı ve kontrol ettiğimde yanlış parça gelmişti. Tekrar arayıp bilgi verdiğimde yanlış gönderdikleri parça için ücret iadesi olamayacağını söylediler. Akabinde 14 gün dolmadan 26.08.2023 tarihinde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. 26.12.2023 tarihinde bilirkişi raporu ve kurulun ortak kararı neticesinde tarafıma para iadesinin yapılmasına dair karar posta ile gönderildi. Tüketici hakem heyetinin sonucuna istinaden Bahadır Otomotiv ile ücret iadesi için tekrar iletişime geçtim. İtiraz ettiklerini söylediler ama sorguladığımda tarafıma dava açılmadığını, tüketici hakem heyetlerine benim ile ilgili bir başvuruda bulunulmadığını öğrendim. Tarafıma herhangi bir tebligat da gelmedi. Benim parça ile ilgili bütün bilgileri net olarak paylaşmama rağmen yanlış gönderilen parçanın Tüketici Hakem Heyeti tarafından verilen kararı da hiçe sayıp tarafıma ücret iadesi yapılmadı.

Özer sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Bitmeyen Sorunlar Ve Mağduriyet

Özer
31 Ocak 2025 16:50
Ogün sonuçtan hiç memnun değil

Ogün
13 Nisan 2025 13:26

Salih
07 Kasım 2024 19:46
Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Seyhan
08 Şubat 2024 01:02