Atlas Yatırım İsimli Sahte Şirket Paramı Vermiyor

19 Kasım 2023 02:56

Atlas Yatırım adına yapılan borsa eğitimi reklamı sonrasında kurulan tamamen hayali bir şirket olan Atlas Yatırım, beni yanılttı. Bir haftamı savcılıkta geçirmeme sebep oldular. İnsanları panikletip bütün paralarını alıp yuvalarını yıkıyorlar. Ne kadar para yatırsanız da hiçbir şekilde geri alamıyorsunuz. Bu sistem tamamen hayalidir. Siz ne zaman para vermeyi düşünseniz hisseleriniz düşüp sıfırlanıyor ve paranızı kaybediyorsunuz. Desteklemedikleri için de size böyle diyorlar. Lütfen bu insanlara para vermekten kaçının. Ben 4 bin TL'yi kaybettim. Bu dünyada olmasa bile ahirette alacağım. Gözyaşı dökerek kazanmaya devam edin.

Şeyhmus
Şeyhmus

Atlas yatırım bizim olan paramızı bize karşı, elinde rehine varmış gibi kullanıyor bu kadar para yatır rehineyi serbest bırakırım diyor parayı yatırıyorsun kalleşçe rehineyi geri çekiyor bir bahane daha uyduruyor bu kadar daha yatır ben istemiyorum başkası istiyor benim suçum değil başkasının suçu bu işi bilmiyorsan git evinde otur beni niye böyle bir batağa soktun ama bilerek kandırıyorsun sana yatırım uzmanı değil yatırımcının kan emicisi diyorum, sen kımıl denilen zararlı bir mahluksun

Simbike sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 01:41
Atlas Yatırım Yanılttı

Atlas Yatırım Menkul Değerleme Ve Danışmanlık Paramı Vermiyor

13 Temmuz 2023 18:59
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Atlas Yatırım İle Yanıltmaca Mağduriyeti

11 Ekim 2024 12:42