Acil Durumda Yetersiz Hizmet Ve Ücret Engeli

Acil Durumda Yetersiz Hizmet Ve Ücret Engeli
05 Aralık 2024 23:13

Atlas Üniversitesi Hastanesi Bağcılar şubesinde 04.12.2024 tarihinde hastaneye zehirlenme şüphesiyle saat 22.00 -23.00 arası giriş yaptım. Yakınımın zehirlendiğini söyleyerek muayene talep ettik çünkü yakınım ayakta durmayı bırakın kendinden geçmiş vaziyetteydi. Hasta kayıt birimi ödeme almadan muayeneye yönlendirme yapamayacağını belirterek giriş yapmaları gerektiğini söyledi ve bu süreçte ne bir tekerlekli sandalye ne de bir sedye desteği verilmedi. Ödemeyi gerçekleştirdikten sonra doktoru beklemeye başladık ve yaklaşık 40 dakika sonra doktor teşrif etti. O sırada yakınım artık bayılmak üzere bir tedavi beklemekteyiz. Serum takacaklarını fakat bunu da ödeme almadan yapmayacaklarını söylediler. Biz de siz damar yolunu açın ödemeyi yapıp gelelim dedik fakat ödeme yapılmadan işleme başlamayacaklarını belirttiler. Özel hastanelerde sağlık resmen ticarete dönmüş durumda o gün için elim mahkum bir şekilde söylenen her şeyi kabul ettim ve bugün hakkımı aramak için CİMER dahil elimden gelen her yere yazacağım. Ödeme slibi ektedir.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Atlas Üniversitesi Hastanesi'nde Doğum Sonrası İlgisizlik Ve Ciddi Mağduriyet

09 Eylül 2025 09:24

Serum Takılırken Yapılan İhmalkarlık Kızımın Bayılmasına Ve Kolunun Kanamasına Yol Açtı

22 Eylül 2025 23:10
serum-takilirken-yapilan-ihmalkarlik-kizimin-bayilmasina-ve-kolunun-kanamasina-yol-acti-2.jpg

06 Aralık 2024 19:46