Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Söke Novada Şubesi

17 Temmuz 2024 16:46

Atasun Optik'ten kışın başında aldığım Dolce Gabbana gözlükte, sürekli kendi kılıfında korumama ve dikkatli kullanmama rağmen çatlamalar meydana geldi. Atasun Optik'e götürdüm, incelemeye gönderdiler ve kullanıcı hatası deyip geçtiler. Aynı anda iki gözlük aldım ve hatta birkaç ay öncesinde iki gözlük daha almıştım. Aldığım gözlüklerden sadece birinde problem yaşadım. Buna rağmen hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Konuyu Tüketici Mahkemesi'ne de taşıyacağım. Mağdur olursunuz. Hiçbir şekilde ürünün arkasında durmuyorlar. Kullanıcıyı hatalı buluyorlar. Söke Novada Outlet mağazasından aldım tüm gözlüklerimi.

17 Temmuz 2024 17:32 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

22 Temmuz 2024 14:16

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Bahar
Bahar
27 Temmuz 2024 18:14

Aramanız ve hiçbir çözüm bulamamanız tüketici mahkemesini yönlendirdi beni

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2024 02:34
Okan sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 19:23
Melih sonucu yetersiz buldu

23 Nisan 2024 18:59
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2025 22:26
garanti-kapsaminda-degerlendirilmeyen-gozlukte-suregelen-magduriyet-2.jpg

Atasun Optik'ten Aldığım Gözlükte Soyulma Ve İlgisizlik!

06 Şubat 2025 18:26