Fatih sonuçtan çok memnun

Atasun Optik İncelemeye Gönderilen Ürün

26 Ağustos 2024 23:26

Atasun Optik'ten 2023 yılında aldığım Osse marka güneş gözlüğümde ilk baslarda da problem hissettim ama çok umursamadım. Gözlük camında oynama ve boşluklar vardı. Cami silerken cam oynuyor ve gözümü etkiliyordu. Atasun Optik Adana şubelerinde bu gözlük tadilat yapıldı ancak düzelmedi. Tadilat ile düzelecek gibi değil. ATS-959228 kodu ile 25.08.2024 tarihinde incelemeye gönderdim. Ürün kusurlu, ilk basta sorun etmedim ama sonrasında katlanır gibi değildi. Yaz aylarındayız güneş gözlüğü acil lazım yenisini almak istemiyorum. İncelemenin en kısa sürede bitirilip ürünün yenisini göndermenizi istiyorum. Çünkü daha önce tadilat yapıldı olmadı. Lütfen Atasun Optik daimi müşterisi olan beni mağdur etmeyin.

27 Ağustos 2024 09:09 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

30 Ağustos 2024 02:30

Atasun Optik incelemeye gönderilen ürün halen sonuçlanmadı. Tatil planım var ama güneş gözlüksüz kaldım. Lütfen inceleme bitsin

07 Eylül 2024 23:23

Ürünüm garanti kapsamında değişimi için SMS geldi. Teşekkür ederim Atasun

04 Mayıs 2024 14:38
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 09:14
Dicle sonuçtan memnun değil

05 Mayıs 2024 19:30
Atasun Optik Güneş Gözlüğünün Onarılmaması İçin Garanti Bitimine Bırakılmam
Atasun Optik Güneş Gözlüğünün Onarılmaması İçin Garanti Bitimine Bırakılmam
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2025 22:20
Atasun Optik Rayban Gözlükte Boya Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2025 14:29