Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Astrolog Görkem Işıl Özcan Parayı Aldı, Dönüş Yapmadı

22 Haziran 2024 07:48

Astrolog ışıl özcan, ödeme aldıktan sonra günler hatta aylar geçmesine rağmen herhangi bir dönüş yapmadı. Kaç defa mesaj attım. Sanırım bu durumu yaşayan çok insan var. Kesinlikle güvenilir değil. Bu cesaretle insanların paralarını alıp ortadan kaybolmaya devam edecek.

Yorumlar (6)

Işıl
Işıl

Hakkımda yapılan şikayetler noktasında öncelikle sunu belirtmek isterim iadesini isteyip de kimse iadesini almamazlık yapmadı burada şikayet edip arkasına bakmayan çok insan var ben 5 yildir onlarca insana hizmet veriyorum dolayısı ile aralarında çürük yumurta illaki çıkacak yadırgamıyorum ancak kimse sunu hesaba katmıyor analizleri çalışırken aynı anda mesajlara dönüş yapamam, ayrıca iadenin 7 is günü sureci vardır ve iade muhakkak yapılır almadım diyen varsa çıksın karşıma burada şikayet edip de karşılığını alıp şikayetini geri çekmeyen kim varsa hepsini tek tek Savcılığa vereceğim kimsenin şüphesi olmasın sonuç olarak bizler robot değiliz benim hesabım 2 oturumda açık sürekli online görünüyor olmam aktif olduğum anlamına gelmiyor story paylaşımlarını ve yeni gelen mesajları sadece asistanım ilgileniyor bunun dışında kimseyi dahil etmiyorum Çünkü başkalarına emanet edip buna da sen bak diyebileceğim bir is değil bu ayrıca size burda şikayet yazmak çok kolay geliyor olabilir ancak durum öyle değil

Gülşen

Evet kendi gelip yazmış gibi. Çünkü kimse kimseye bu kadar net kefil olamaz yapmadı etmedi diye, ki hakkında bu kadar şikayet varken. Kim bilir kaç kişiye yaptı. Kendine yazık ediyor, şahsen ne olursa olsun ben Google a adim yazınca böyle şeyler çıksın istemem. Para harcanır gider ama itibar düzelmez

Ezgi
Ezgi

Kesinlikle size katılmıyorum ışıl hanımdam 2022 den beri danışmanlık alıyorum geç dönüş yapması normal Çünkü binlerce insana hizmet veriyor ve tarihleri nokta atışı olduğu için bir çok kişi de aynı şekilde hizmet almak istiyor dolayısı ile herkese aynı anda yetişemez zaten ben fazlasıyla memnun kaldım ayrıca da çok naif kimseyi kırmayan biri kendisi kişinin samimiyetine inandığı sürece her zaman da ücret gözetmeksizin yardımcı oluyor bir çok arkadaşımı da yönlendirdim hepsi de oldukça memnun aylar sonra dönüş yapıyor kısmı bence abartı olmuş kusura bakmayın velev ki öyle oldu siz niye aylarca harekete geçmediniz beklediniz yani insan bu kadın unutmuş da olabilir tek danışanı siz değilsiniz ki, robot da değil her şey insanlar için sonuçta kadının sayfası belli numarası belli yani yaptığınız bence direk düşmanlık göstergesi belli ki kişisel sorununuz var ışıl hanımı bilen biliyor

Ebru

Şikayet var a gelip savunma yazılmış olması ister istemez insanın aklına farklı şeyler getiriyor. Umarım yanılıyorumdur. Ayrıca sadece bu platformda değil farklı platformlarda da benzer şikayetler söz konusu. Direkt ben de aynı durumdan muzdaribim. Ödeme alıp kendi söylediği gün ve saatte bu hizmeti vermemiş olması ve sonrasındaki üslup problemi kanıtlayabileceğim şekilde yeterince açık. Eğitim almış bir çok yetkin astrolog varken bu alanla ilgilenen kişilerin farklı kişilerden hizmet alarak bu şekilde mağdur edilmemesini dilerim Ben kendi adıma gereken işlemleri başlattım.

Gülşen

Kaç defa ulaşmaya çalıştım haberiniz var mi peki. Neyse muhatabım siz değilsiniz. Neticede şikayetim olmasa buraya yazmam değil mi? Diğer şikayetlere bakarsanız ağzı bozuk konuştu diyor yani onlar da sizinle aynı fikirde değil. Ben şahsi olarak hakkımı helal etmiyorum. Siz kendi hakkınızdan sorumlusunuz benim hakkımdan değil

Astrolog Görkem Işıl Özcan Tarafından Mağdur Edildim!

10 Şubat 2025 11:41

Astrolog Görkem Işıl Özcan Dönüş Yapan yok