Assur'un Müşteri Hizmetleri Ve Ürün Kalitesi Hayal Kırıklığı

Assur'un kendi internet sitesinden 4'lü set alınmış bundan tam bir ay önce 21.11.2024 Tarihinde. Bu setin içinde dal budama testeresi vardı (asr-cs18) bugünlerde kullanmak gerekiyordu fakat mil aşağıda kaldığı için dişli dönmüyordu haliyle zincir de dönmüyordu.
850'li numaralı danışma hattı arandı günlerce cevap veren yok.
533'lü numarayı da aradım açılmadı, WhatsApp'tan videolu, açıklama yaptım gene cevap yok.

Şikayet etmek istemezdim ama ilgilenmiyorsunuz basit bir sorun için. Belki orada bir parça yok.

23 Aralık 2024 08:53 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba efendim, çağrı merkezimiz ve sipariş hattımız mesai saatleri içerisinde aktif olmaktadır yaşanan durum için üzgünüz. İletişim bilgilerinizi iletmeniz halinde konu ile ilgili yönlendirme sağlayabiliriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.

İletişim bilgilerinizi kontrol edebilir misiniz efendim? Arama ve mesaj sağlanamamaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

17 Şubat 2025 17:26

Aynı sorun bende de mevcut iki aylık makine bozuldu muhatap bulamıyorum

Assur'dan Aldığım Üründe Büyük Hayal Kırıklığı

Assur'dan beşli set aldım, dal budama testeresi ilk kullanımda palası ikiye ayrıldı. Firmayı aradım, teknik servise yönl...

Assur'dan Aldığım Üründe Büyük Hayal Kırıklığı

Assur Eksik Gelen Ürün Ve Çözümsüzlük

13.01.2024 Tarihinde sitenizden Assur germany 2'li set 58 vf 5 ah çift akülü çelik şanzıman şarjlı dal budama & Testeres...

1 Yorum

Tümünü Gör
Assur Matkap Kendini Korumaya Aldı Ve Çalışmıyor!

Assur MatkapKendini Korumaya Aldı Ve Çalışmıyor!

İbrahim
Assur 21 V Şarjlı Matkap Sıkıntısı!

Assur 21 V ŞarjlıMatkap Sıkıntısı!

Volkan
Assur Şarjlı Budama Testeresi Arızalı