Aşkın Bahar Hair Garage Kaş Uygulaması

05 Ağustos 2023 12:20

Instagram sayfasını arkadaşımın tavsiyesi ile takip etmeye başlamıştım. Kaş yapımı için Bahar Hanımdan randevu aldım, zaten sayfayı takip ederken hiçbir başkasının yaptığı ile ilgili paylaşım ifade vs. Yoktu. Randevu saatinde gittiğimde bir başkası yapmaya başladı, hangi aşamada dahil olacak diye beklerken işlem bitti. Hiçbir çizim ölçü yapılmadan göz kararı yapılan kaşımın biri aşağıda biri yukarıda oldu. Bunu kendilerine ilettiğimde 4 gün sonra düzelecek, şişlik var, boya var vs. Vs. İfadeler kullanıldı. 4. Gün kaşımı yıkadığımda kaşın birisi neredeyse silindi hiçbir şey kalmadı, tabi simetri bozukluğu da aynen devam ediyordu. Düzeltme için 20 gün sonra gittiğimde simetri bozukluğunun botokstan kaynaklı olduğunu söylediler. Silinmiş olması ise hiç umurlarında olmadı. Düzeltme işlemini Bahar Hanımın yapmasını istediğimde tamam dediler ama randevu günü gelince aldığım cevap burada yok, biz sizin kaşınızı zorla yapmadık, ulaşabiliyorsanız ulaşın. Gibi cevaplar verdiler. Sonrasında Bahar Hanıma şirket ve özel hesaplardan mesaj iletmeme rağmen gerçekten hiç dönüş olmadı., iş disiplini, yaptıkları işin arkasında durmamaları nedeniyle, maddi ve manevi zarara uğrattılar.

Sadan sonuçtan hiç memnun değil

Bahar Babacan Beauty Center Güzellik Merkezinde Kaş Simetrisi Sorunu Ve Güven Problemi

27 Mayıs 2025 13:56

Latife Beauty Sorumsuzlukları Yüzünden Kaşım İltihaplandı

24 Eylül 2024 02:45
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Botoks İşleminde Asimetri Ve Kalitesiz Hizmet: Faturasız Ödeme Ve İlgisizlik

11 Temmuz 2025 23:47
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Cilt Bakımı Sonrası Reaksiyon Ve Etik Olmayan Davranışlar

08 Mayıs 2025 16:17