Ankara Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Söz Bir Turizm Şikayet Bahcelievler Anadolu Lisesi Servisi

15 Eylül 2024 15:35

Öncelikle merhaba, kızım kaynaştırma öğrencisi. Bahçelievler Anadolu Lisesi ne 11.09.2023 tarihinde naklini aldım. Akabinde söz bir turizm (Türk ocağı Cad. 41. Sk. 6/5 Cankaya) bünyesinde olan 06. C. 1489 servis sahibi İ****** Bey bu bölgeye baktığını, çocuğunuzu alamam, trafiğe giremem dedi. Sonrasında bana 600m yakınımda olan yerden alırım dedi. Kaynaştırma öğrencisi ve özel durumu anlatmama rağmen, yok oradan alırım diye söyledi. Okul Mudur yardımcısı, servisçi arkadaşları devreye soktum. Yok oradan alırım, yoksa mesafe kısa o öğrenciyi alabilirim dedi. Kabul etmek zorunda kaldım. Şimdi de oradan alırım oraya bırakırım diyor. İlkinde sabah trafiğini bahane eden İ****** bey, sonrasında yok ben alamam dedi. Beni buradaki yine aynı söz bir turizm den D**** beyin numarasını gönderdi. D**** Bey'de arada tren yolu va. Aşağısı benim yukarısı onun deyip tekrar İ****** Bey'e attı. İ****** bey ben çocuğunuzun servisini yapamam dedi. Kaynaştırma öğrencisi olan çocuğumla ne yapacağımızı bilmiyoruz lütfen yardımcı olun.

Adana Şoförler ve Otomobilciler Odası Okul Servisleri Keyfi

18 Eylül 2024 11:55