Sahin sonuçtan hiç memnun değil

Sahin
19 Kasım 2024 10:20

Asics marka Nimbus-26 model ayakkabımı satın aldıktan 5 ay sonra sol tekinde delinme meydana geldi. Boyner üzerinden satın aldığımdan bu kanal ile incelemeye gönderdim. İncelemeye gönderirken amatör olarak koşu sporu ile ilgilendiğimi, Asics'in uygulaması üzerinden ayakkabımın kullanım detaylarına kadar çıktı olarak ilettim.
10 gün sonra "üretim kaynaklı hata olmadığını" belirten ret yazısı ile ayakkabım iade edildi. Müşteri hizmetlerini aradığımda verilen cevaplar "üretim kaynaklı hata tespit edilmedi" ve "yanlış numara seçmiş olabilirsiniz" yanıtı dışında hiçbir soruma yanıt verilmedi.
Şikayetime eklediğim fotoğraflardan yanlış numara seçmediğim, ayakkabının formunun hiçbir biçimde bozulmadığı, 5 ay boyunca yanlış numara ayakkabıyı nasıl ve niçin kullanmaya devam edeceğim sorularımın hiçbiri ise yanıtlanmadı.
Bu şikayeti girmeden önce sadece bu platforma yapılmış Nimbus etiketli 32 ayrı şikayet bulunuyor;
-04 Eylül https://www.sikayetvar.com/asics/asics-yeni-seri-yepyeni-ayakkabinin-yirtilmasi
-30 Ağustos https://www.sikayetvar.com/asics/asics-nimbus-26-degisim-icin-nedensiz-ret-verilmesi
-24 Ağustos https://www.sikayetvar.com/asics/asics-marka-ayakkabinin-bir-ay-icinde-ust-kumasi-deliniyor
-06 Ağustos https://www.sikayetvar.com/asics/asics-ayakkabinin-ust-tarafinda-acilma-var
Bu şikayetlere ve diğer tüm Nimbus şikayetlerine bakıldığında Nimbus-26 serisinin kronik delinme problemi olduğu açık bir biçimde görüldüğü halde, güncel satış fiyatı 6000-8000 TL arası bir ayakkabının durduk yere delinmesinin kullanıcı hatası olduğu söyleniyor, üstelik bu ürünlerin profesyonel/yari profesyonel koşuculara yönelik satışa sunulan ürünler.

21 Kasım 2024 11:23 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili araştırmalarımızı başlattık, gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz. Asics Müşteri Deneyim Merkezi

Sahin
22 Kasım 2024 14:52

"gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz" şeklinde cevap yazıldığı halde iki gündür kimse tarafıma dönüş yapmamıştır.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
22 Mayıs 14:47

Emine
13 Haziran 2024 19:07
Asics GEL-NİMBUS 26 İki Ayda Patladı. Yazıklar Olsun
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
08 Ağustos 2024 12:56
ASICS Hakkımı Aramak Bu Kadar Zor Olmamalı
ASICS Hakkımı Aramak Bu Kadar Zor Olmamalı
Ramin sonuçtan hiç memnun değil

Ramin
03 Kasım 19:09
Kısa Sürede Yırtılan Ayakkabıya Garanti Reddi Ve İade Talebim Karşılanmadı
kisa-surede-yirtilan-ayakkabiya-garanti-reddi-ve-iade-talebim-karsilanmadi-1.jpg
Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Asics Gel Kayano 30

Coşkun