Mikael sonuçtan hiç memnun değil

Asics Markası! Asla Tekrar Almam... (Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti)

Asics Markası! Asla Tekrar Almam... (Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti)
Mikael
01 Şubat 2024 21:29

Kimseyi etkilemek istemem ancak bir daha bu markanın mağazasına adım dahi atmam. Müşteri memnuniyeti sıfır. Günlerce Hakem Heyeti'ne başvurup savunma yazılarını yazmalarını bekliyorum. Defalarca mağazaya gittim, paramla rezil oldum. Garanti ve hizmet anlayışları sebebiyle şahsen bir daha bu markanın ürünlerini önermeyeceğim. Satın alırken defolu ürün olup olmadığını mutlaka detaylıca kontrol edin çünkü değişim konusunda yardım almak güçtür. Tekrar göndererek zaman kaybetmedim. Konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıdım. Özetle; 15.12.2023 tarihinde almış olduğum Asics Gel Venture-6 markalı ayakkabı birkaç sefer giydiğimde dikişlerinden sökülmeye başlamıştır. İlk fırsatta, yaklaşık 17 gün sonra (araya yılbaşı tatili ve yoğun çalışma temposu girdiğinden) 02.01.2024 tarihinde alışveriş yapmış olduğum Zorlu Center Asics mağazasına değişim amacıyla geri götürülmüştür. Ayakkabı incelenmek üzere teslim alınmış ve herhangi bir geri dönüş sağlanırsa aranacağım söylenmiştir. Günlerce bekletildikten sonra benim aramam üzerine ayakkabının hazır olduğu, herhangi bir üretim hatasının kabul edilmediği belirtilmiştir. Müşteri hizmetlerine durumu daha net anlatmak için ulaştığımda ayakkabıyı yanlış numara aldığım, ayağımın ayakkabı içinde hareket ettiği için yırtılabileceği ifade edilmiştir. Halbuki ben ayakkabının yırtılması sebebiyle başvurmadım. Ayakkabı, kusurlu olan dikişten ilmek ilmek sökülmeye başlamıştır, sadece birkaç kullanımda. Ayakkabı elimde aylarca kalmamıştır. Yepyeni olan bu haliyle zafiyet gösteren bölgeden sökülmüştür ve giyilmeye devam edilirse bu sökülme artacaktır. Bu sebeple anlaşmazlık çözülene kadar para vermiş olduğum halde ayakkabıyı kullanamıyorum. Müşteri hizmetlerinin argümanına göre bu ayakkabı internetten değil, mağazadan çalışanların yardımıyla deneyerek, uzun süre yürüyerek satın alınmıştır. Bu ayakkabıda numaralar yarımşar yükselerek ilerlediğinden yanlış numara satın alınması mümkün değildir. Üstelik sıradan bir bez ayakkabı bile birkaç giyimde dikişlerinden sökülmez. Aynı numara, aynı model, aynı renk defosuz bir ayakkabıyla değiştirmek için yapmış olduğum bu başvuruda herhangi bir art niyet bulunmamaktadır. Lütfen işinizi doğru yaparak defolu ürünü değiştirin.

02 Şubat 2024 09:10 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili araştırmalarımızı başlattık, gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz. Asics Müşteri Deneyim Merkezi

Orkun sonuçtan hiç memnun değil

Orkun
20 Ekim 19:12
asics-ayakkabida-kisa-surede-dikis-acilmasi-ve-cozum-sunulmamasi-3.jpg

Feryal
29 Eylül 2023 16:24
ASICS Ayakkabının Üst Kumaş Kısmında Yırtılma
ASICS Ayakkabının Üst Kumaş Kısmında Yırtılma
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Adem
14 Haziran 2023 12:52
Asics Ayakkabının Kendiliğinden Üst Bez Kısmının Altı Ayda Yırtılması
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Asics Ayakkabıda Kalitesiz Malzeme Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Muhammet
07 Ocak 23:31
Haldun sonuçtan hiç memnun değil

Haldun
29 Ocak 2024 23:41