Asia Prefabrik Ve A Prestij

17 Mayıs 2024 11:09

https://www.aprestij.com.tr ve https://www.asiaprefabrik.com.tr adresindeki Asia Prefabrik ve A Prestij firmalarından üç adet konteyner sipariş ettim ve teslim tarihi olarak 25 Nisan 2024 belirlendi. Teslim tarihinde konteynerler ulaştı ancak birçok malzeme eksik olduğu için üç gün süreceği belirtilen kurulum süreci 17 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla hala tamamlanmamıştır. Ayrıca, ödeme yaptığım halde su tesisatındaki hatların deforme olması ve kullanılamaz durumda olmaları sebebiyle dışarıdan usta çağırarak ekstra malzeme ve işçilik için 6 bin Türk Lirası harcadım. Teslim günü için belirlenen saate uymayan ekipler ve firma nedeniyle ekstra vinç ücreti olarak 5 bin Türk Lirası ödemek zorunda kaldım ve konteynerin yerleştirilmesi istenilen şekilde yapılmadığı için arsanın kullanım alanı zarar gördü. Odalarda kullanılan malzemeler farklı renklerde döşendi ve 'elimizde o rengin devamı kalmadı' gerekçesiyle çift renkli döşemeler kullanılmak zorunda kalındı. Yaşadığım mağduriyetin bir an önce giderilmesini ve uğradığım maddi zararın karşılanmasını talep ediyorum. Konaklama ve tekrar işçilik için yapılan harcamaların tamamının tarafıma ödenmesini istiyorum. Tüketici haklarımı sonuna kadar kullanacağımı belirtmek isterim. Ankara Asfaltı 25. Km K.O.S.B. Kemalpaşa / İzmir 444 3 584 - 444 1 458 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

profile profile profile

Asia Prefabrik Mağdur Olmam

17 Mayıs 2024 11:59
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 10:46
Asia Prefabrik Yaşatılan mağduriyet!

Asia Prefabrik Mağdur Olduk!

17 Mayıs 2024 11:02
Asia Prefabrik Mağdur Olduk!
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Asia Prefabrik Konteyner Alımında Mağdur Etti

12 Mart 2024 18:20
Gönül sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2025 15:30