Gülderen sonuçtan hiç memnun değil

Arzum Mobilya (Edremit) Ayıplı Ve Kusurlu Mobilya Satışı

30 Ağustos 2023 11:57

Edremit Arzum mobilyadan bayram kampanyasından dilimli koltuk takimi aldım 3000 kapora olarak yatırdım mobiya tesliminde 12000 TL ödedim mobilyalar gece 220den sora geldiği için kurdular gittiler fakat daha sonra incelediğimde mobilyalar 3 renk ve montaj hatası olduğunu yastıklarında birinin hatalı firmaya WhatsApp üzerinden yazarak mağduriyetimi bildirdim telefonla arıyorum cevap vermiyorlar. Mobilyaları hatalı ve renkleri farklı kullanmak istemiyorum buna rağmen hiç ilgilenmediler. Bu nedenle firmadan şikayetçiyim

30 Ağustos 2023 11:49

28.07.2023 tarihinde 2 kanepe 2 koltuk 2 berjerden oluşan oturma grubunu firmadan gece saat 23.00 te teslim aldım. Ancak teslimat hatalı ve kusurlu olup 2 adet koltukta hatalı montaj berjer ve koltuğun renklerinin uyumsuz olması sebebiyle defalarca kez firma ile WhatsApp üzerinden yazışmamıza rağmen firma hiçbir çözüm önerisinde bulunmadığı gibi hatalı teslimatı ve kusurlu montajı düzeltmemiş ve iade almamıştır. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

31 Ağustos 2023 02:37 (Şikayetten 14 saat sonra)

Kendileriyle iletişim halindeyiz ve ürününde hiçbir hata ve kusur yoktur.

Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2024 03:08
Arzum Mobilya (Edremit) Edremit Arzum Mobilya Ağır Kusurlu Ve Faturasız Mobilya Satışı
Murat sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 22:59
Mobilya Alışverişinde Hayal Kırıklığı Ve İlgisizlik
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Edremit Mobayn Mobilya Dan Alınan Koltuklar Dolayı Mağdur Olduk.

13 Haziran 2024 09:50
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Mobilya Teslimatı, Eksik Parçalar Ve İade Talebinin Reddedilmesi Nedeniyle Mağduriyet

18 Ağustos 2025 19:41

18 Eylül 2024 12:33