Fatma sonuçtan çok memnun

Çeyiz Seti Elektrikli Aletlerinde Büyük Hayal Kırıklığı

16 Aralık 2024 22:21
Fatma'nın Teşekkür Mesajı
“Arayıp bizzat ilgilendiler ücretsiz kargo ile gönderim yaptım ücretsiz tamir ettiler bugün elime ulaştı tamir süresi 1 hafta sürdü teşekkürler Aryıldız”

2021 yılında Darıca Kılıçoğlu mağazasından çeyiz seti almıştık. İçindekileri yeni kullanmaya başladım. Zaten aldığım yerde de Aryıldız ürünlerinin garantisi geçse de tamir ya da yenisini tedarik ettiğini söylemişti. Elektrikli aletler tam bir hayal kırıklığı. İlk açtığım tost makinesi ve blender sıkıntılı çıktı, 2 aya ancak tamir oldu. Birkaç ay geçti, çaycı bozuldu. 2 ay mağazada bekledi, tamir oldu diye verdiler. Depoda bekletmiş, geri vermişler, tamir olmamış bir şekilde. Şimdi de rondo bozuldu, en fazla 3-4 defa kullanılmıştır. Markanın kalitesiz ürünlerine mi üzüleyim, mağazanın 2-3 ay bizi bekletip tamir etmemesine mi?

26 Aralık 2024 14:55 (Şikayetten 9 gün sonra)

Değerli Müşterimiz Fatma A. 31011540 nolu şikayetinizle ilgili tarafınıza dönüş sağlanarak gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Ar Yıldız olarak ürünlerimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Ar Yıldız

Fatma
Fatma
10 Ocak 2025 20:02

Mizgin sonuçtan hiç memnun değil

Mizgin
29 Haziran 2024 15:57

Şule
10 Ekim 2023 17:50
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Pursaklar Fakir Yetkili Servis Mağduriyeti

12 Ağustos 2023 01:05