Arya Moda Adana Gazipaşa Şubesinde Gelinlik İçin Verilen Kaporanın İadesi Sorunu

Arya Pierre Cardin Adana Gazipaşa Şubesinden 09.12.2023 cumartesi günü gelinlik satın aldım. 5000 TL kapora verdim. 11.12.2023 günü iptal etmeme rağmen kaporamı geri vermiyorlar. Bu konuda gereği yapılmasını istiyorum. Bunun için de gerek Tüketici Hakları'na dahi başvuracağım.

19 Aralık 2023 16:22 (Şikayetten 6 gün sonra)

Merhabalar, Bahsettiğiniz yerin kurumumuzla bir bağı bulunmamaktadır. Bizler aryamodacom olarak faaliyet göstermekteyiz. Şikayetin bizimle bir alakası bulunmadığı için şikayeti silmanizi rica etmek zorundayız. Umarız mağduriyetiniz çözümlenir. Sağlıklı günler dileriz.

27 Şubat 2024 17:26

Aynı durum benimde başıma geldi ne yaptınız nasıl çözüldü rica etsem yardımcı olabilir misiniz

Arya Moda Kusurlu Elbise İçin Değişim Ya Da İade Talebim Reddedildi Mağduriyetim Giderilmiyor

18.10.2025 tarihinde Arya Moda Fatih-1 şubesinden satın aldığım abiye elbiseye mağaza tarafından tadilat yapıldı ve ürün...

Bliss Atelier Elbise Değişim Süreci

22 Ağustos 2023 11:462.217

Bu butikten aldığım elbiseyi değişim yapmak için kendilerine geri gönderdim kargo ellerine ulaştıktan 1-5 gün içerisinde...

1 Destek

Suena Elbiselerim Teslim Edilmedi, Param İade Edilmiyor!

Suena internet alışverişi yaptım. 31.07.2025 tarihinde 2 adet elbise siparişi verdim, düğün için yaklaşık 5200 TL ödedim...