Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Nilgün
25 Mayıs 2024 15:44

09/05/2024 saat14:17 tarihinde 8 Haziran günü yeğenimin evlendirme dairesinde yapılacak nikahında giyeceğim Nikah kıyafetini İstanbul Fatih arya giyim San. Tic. Ltd. Şirketinden kendime ait kredi kartı ile aldım. Ürün için toplam 3.251.00 TL bedel ödedim. Ürünün fişini istediğimde bana banka slipini gösterip fiş olduğunu iddia ettiler. Bende onun slip olduğunu fiş olmadığını birkaç kez söylememe rağmen istemeyerek de olsa fişini verdiler. Daha sonra benzer şikayetlerin internet sitenizde mevcut olduğunu gördüm. Ancak kıyafetin özelliği sebebiyle evde yaptığım provalarda vücuduma tam oturmadığını fark ettim. Ayrıca 8 Haziran tarihli nikahın düğün sahibi olan yeğenimin babaannesinin ani olarak yoğun bakımda tedavisi sebebiyle nikahın erteleme ihtimali bulunmaktadır. Bu yazının yazılış tarihi itibarıyla tedavisi sürmektedir. Bu mağduriyetimi bugün arya giyim Fatih mağazasına bizzat kendim giderek Mağaza sorumlusuna durumumu izah ettim. Kendisi beni Mağaza müdürüne yönlendirdi. Mağaza müdürü benimle görüşmeyi zorla kabul etti!. Kendisine de durumumu açık ve net şekilde izah ettim. Hatta elbisenin etiketi üzerinde olduğunu ya iade ya da yerine başka bir ürünle değiştirme talebimi hatta elbisenin kısmi bir ödemesini bile kabul edeceğimi bildirdim. Bana karşılık olarak olmayacağını sert bir şekilde belirterek gidin nereye şikayet ederseniz edin tavrını takındı. Bundan sonra arya giyim Fatih mağazasından ne de bu Mağaza müdür ve sorumlulardan asla ürün almayacağımı hatta o bölgeden dahi geçmeyeceğimi belirttim. Bunun onlar için önemli olmadığı yanıtını aldım. Çokta şaşırdım! Ben çok mağdur oldum, bu sebeple kimseye asla arya giyim Fatih mağazası nı önermiyorum. Kimse benim gibi mağduriyet yaşamasın diye bu beyanı veriyorum.

Tel:0549****790

CİMER üzerinden şikayetini yap slip resminide at Vergi kaçırmaktan cezasını hemen yesin

Web Sitesindeki Değişim Garantisine Rağmen Mağazada Değişim Reddedildi

Neslihan