Seyda sonuçtan hiç memnun değil

Artur Sigorta Yanıltıcı Poliçe İşlemleri Ve İletişim Sorunları

11 Ekim 2024 11:39

Acil poliçe yaptırmam gerekiyordu ve artur sigorta acentesinden poliçe yaptırdım. Trafik teklifi aldım ve onay verdim. Ancak bir baktım ki sağlık poliçesi de var. Acenteye sordum, bu nedir diye, beraber kesmek zorundayız dedi ama öncesinde haberim yoktu.

Piyasa ile aynı fiyata sağlığı dahil edip fiyat vermişler, diğer şirketlerle aynı olunca kabul ettim. İptali de yok, tamam dedim. Araç satılıp iptalleri istediğimde öğrendim ki o ana kadar haberim yoktu, poliçe 3 aylıkmış. Trafik ile birlikte kesilmesi mecburmuş, poliçe 3 aylıkmış. Nereden anladım? 1 ay kullandığım poliçenin kesintisi çok olunca.

Aradığımda sizi suçlar gibi konuşup aynı mevzuları çeviriyorlar, ne bir yanlışlık olmuş söylemeyi atlamışız falan yok, üste çıkma çabaları. Blokeli mi blokesiz mi işlem diyorum, iadeler nasıl olacak, taksitli olabilir gibisinden belirsiz cevaplar. Karalamak amaçlı yazmıyorum, saf yerine koyulmanın verdiği kızgınlıkla yazıyorum.

Zorunlu Olmayan Acil Sağlık Sigortası Dayatması Ve İletişimsizlik Mağduriyeti

09 Ağustos 2025 15:48
zorunlu-olmayan-acil-saglik-sigortasi-dayatmasi-ve-iletisimsizlik-magduriyeti-1.jpg

Şirin Sigorta İle Yaşanan Kasko Devir Sorunu Ve İlgisizlik

03 Aralık 2024 14:21
Ünal sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 04:18
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Beyaz Yaka Sigorta Mağduriyeti

23 Şubat 2025 13:45