Hasan sonucu yetersiz buldu

Arpacı Bez Peynirden Deterjan Tadı Geliyor Çok Kötü

31 Mayıs 2023 14:19

Kastamonu Ağlı A101 mağazasında 30 Mayıs 2023'de aldığım Arpacı Bez Peynir 1 kg'lik ürün eve gelip paketini açıp tadına baktığımda deterjan tadı geldi. Üründen halbuki ürün paketi açılmamış ve son kullanma tarihi de vardı. Ürünü parçalayıp havalandırdık ancak kötü tadı değişmedi. Ve paketleyerek buzdolabında muhafaza ediyorum. Ya üretimde ya da taşınma sırasında vs deterjanın yanında durduğunu ve kokusunu çektiğini düşünüyorum. Ürünün peynir dokusu aynı ancak tadı çok kötü. Bu durumda Ürünün iadesini talep ediyorum. Mağdur olduk. Telafi edilmesini de istiyoruz. Telefonum 0542 827 97 1**6. Gereğini arz ederim.

14 Mayıs 2024 22:29
Arpacı Bez Peynirden Deterjan Tadı Geliyor Çok Kötü

Öncelikle müşteri memnuniyeti için geçte olsa tarafıma ulaştıkları için teşekkür ederim. Telafi için peynir göndermek istediler kabul ettim. Ancak Sorun yaşadığım bez peynir yerine normal beyaz peynir gönderilmiş buna oldukça şaşırdım. Biz bez peynir gönderilmesini beklerdik. Son olarak gelen beyaz peynirin normal standartlar da olduğunu ifade etmek isterim. Herhangi bir olumsuzluk yoktur. Firmaya başarılar dilerim 2 yıldızı bu sebepten dolayı kırmış bulunuyorum. Başarılar dilerim

Hatice
Hatice
Şikayeti Çözüldü

Aynı üründen aynı kokuyu bende aldım. Bende o mantıkla yaklaştım lakin alakası yok gibi. Çok kotuydu. Sizin gibi açtım havalandirdim. Zehir gibi. Araştırılmasını istiyorum. Yediğim her şey kursağımda kalıyor o günden beri.

Hasan

A101 e fişi ile iade ettim çok az bir parça tadına bakıp tükürdük o yüzden sorun kalmadı

Ufuk sonuçtan memnun

03 Mayıs 2024 03:09
"Yetkililer ulaşarak alışveriş çeki ile mağduriyetimizi giderdiler, teşekkür ediyorum. İçimin buruk kaldığı tek nokta; keşke bunu yapmak için 1 hafta - 10 gün beklemeselerdi, Sosyal medyada paylaşmadan önce yapsalardı."
Bahçıvan Marka Peynirde Plastik Ya Da Gaz Kokusu