Arora Nostalji Parça Sorunu

26 Aralık 2023 18:00

Arora nostalji (150T-N2) motorum var. 2014 model. Bu motorlar 2018 yılına kadar sıfır satıldı. Motor ustamın saçmalayarak akü kapağını kaybetmesi üzerine aramaya başladım. Hiçbir yerde bulamadım ancak 10 yıl yedek parça bulunması zorunluluğu nedeni ile fabrikaya mail attım. 28 Eylüldü Model ve parçanın resmini de attım. 2 Ekimde tekrar bir hatırlatma attım. Resimle göndermeme rağmen M***** Z**** a. Adında bir yetkili bana 3 ekimde geri döndü ve servisten ürün kodu almamı öyle istememi iletti. Bende resim ve ürün kodu ile geri döndüm. O saatten sonra ve gelen var ne giden. 6 Kasımda madem yapamıyorsunuz lütfen yapamıyorum deyin diye mail de attım. Hala sessiz... Yoksa yapmıyoruz biz 10 yıl parça kuralını umursamıyoruz deyin ona göre bizde seçimlerimizi yapalım

05 Ocak 2024 22:28

Hala gelişme yok. Tüketici Hakem Heyeti'ne taşımayı planlıyorum.

10 Ocak 2024 18:33

İlgili yetkili bana mail yol ile dönerek kendilerine 3280 TL ödeme yapmaları halinde 20 gün içinde getirtebileceğini iletti. Kendi sitelerinde kayıtlı bayiilerinin 160 TL fiyat verdiği ama sipariş aşamasında stokta yok, fabrikaya sorduk yok dedikleri ürün için 3280 TL. Bende mailleşmeler ile birlikte firmanın bölgesindeki Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Sonucu bekliyorum.

Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Arora Nostalji Kaporta Parça Sıkıntısı

26 Ağustos 2024 10:19
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 00:01
Arora Motor Arora MAX-T Fabrika Yardımcı Olmuyor
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Chinf 318 Motorumda Akü Problemi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

07 Haziran 2024 02:53
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Arora Smart 50 Cup Motorum Ve Bitmeyen Sorunlar

01 Nisan 2024 22:38