Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Arora Smart 50 Cup Motorum Ve Bitmeyen Sorunlar

01 Nisan 2024 22:38

Merhaba, 2022 Nisan ya da Mayıs ayında C***** A****** Motor'dan Arora Smart 50 Cup motor aldım. Aldığımdan beri motorun sorunları bitmedi. Dişli ve zincir sesi, çeşitli sesler, benzin şamandıra sorunu vs. bir türlü çözüm bulunamadı. Onları geçtim, bir şekilde kabullendim. 2023 Mayıs ayında ürünün kontağında sıkıntı oldu. Aldığım yere yedek parça konusunda defalarca başvurum olmasına rağmen çözüm bulunamadı. Sonunda Aralık ayında yeni kontak elime ulaştı fakat bu sefer de kontak arızalı olduğu için enerji kesmiyordu ve akü bitti. Yeni akü aldım satıcıdan fakat 1 ay sürmedi, akü tekrardan arızalandı. Anlayacağınız, 5 kuruş etmez bir firma. Hepsi malını satana kadar. Defalarca fabrikasına ulaşıp durumu izah edip bilgi vermeme rağmen bir türlü karşımda muhatap bulamadım. Arora mı? Malını satana kadar bütün her şeyi.

Enes
Enes

Usta bende de Arora vardı 4 sene kullandım 185 fırtına modelini motorun ne sorunu biter ne sıkıntısı ben sattım kurtuldum bir an önce sat kurtul Arora pişmanlıktır Allah kurtarsın

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Chinf 318 Motorumda Akü Problemi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

07 Haziran 2024 02:53