Birol sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 10:10

Sıfır aldığım Arora GT 125 motorum 200 km'deyken sigorta yaktı, üstüne 3 gün geçmeden sinyal lambalarının yanıp sönmesi gerekirken sabit şekilde yanıyor. Hangi bayiyi arasam motorumda böyle sorunların olabileceği ve yapılacak bir şey olmadığı söyleniyor. Biz satın alırken güvenip parasını hemen verirken kimse bize böyle sorunlarda ilgilenmiyoruz demiyor. Arora pişmanlıktır. Tüketici Hakları'na gidip mahkemelere başvurup elimden gelen bütün şikayetlerde bulunacağım. Arora gibi büyük bir firmaya asla yakıştıramadım.

profile profile

Arda
Arda

Merhaba, Ben de aynı motora sahibim. Bu problem ne yazık ki tüm gt 125'lerde oluyor. Çözümü sinyal flaşörünü değiştirmek ve farklı bir kısma monte ettirmek. Çünkü sinyal flaşörü göstergenin altında yer alıyor, göstergenin su tahliye deliklerinden akan su sinyalleri bu hale getiriyor. Parçayı e-ticaret sitelerinde Scooter flaşörü diye bulabilirsiniz 70-80 TL civarında bir ücreti var.

Teşekkürler

Gencay
Gencay

Merhaba hayırlı günler benimde motorum 210 km daha ve aynı sorun bugün başıma geldi sinyaller sizinki gibi sabit kaldı ne yaptınız sonuç olarak bilgi verirseniz bende aynı yolları izleyeyim neden böyle bir sıkıntı oluyor

Birol

Hala düzelmedi, bayi geçer dedi

Arora GT 125 Motorumun Bitmek Bilmeyen Sorunları

11 Haziran 2025 15:14

Arora Motorsiklet Satış Sonrası Çok Kötü

27 Eylül 2024 16:01
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Arora Max-T Elektrik Tesisatı Yanması

16 Temmuz 2024 13:37