08 Ağustos 2024 22:36

Arora MT125 yeşil gri modelini nisan ayında aldım. Kaza sonucunda motorumu servise çekmek zorunda kaldım. Yedek parça konusunda servisinde yaptığı soruşturma sonucunda fabrikanın yandığı ve yedek parçaların 1-2 ay içerisinde geleceği söylendi. (Güncel olarak) servisle sistem üzerinden baktığımızda birçok ufak tefek parça ve arıza tespit cihazı getirmiş fabrika motorum neredeyse kullanılmaz halde kafa ve gidon aksamı komple pert durumda paramla rezil olmuş durumdayım. Arora pişmanlıktır. Taksitli aldığım ürünü ne yaptırabiliyorum ne de parçasını bulabiliyorum. Firma belli şartlarda verdiği garanti ve km bazlı garantinin arkasında durmazsa gerekli mercilere gerekli işlemleri başlatacağım

profile profile

Doğukan
Doğukan

Aynı sorunu Safari 50 ile yaşıyorum ve haklı olduğum kazada 25 bin ödeme yapıldı ve parça yok yaptıramıyorum git gide fiyatları yükseliyor %100 haklı olduğum kazada benim cebimden yaptırmak için 20 bin daha çıkıyor

Murat
Murat

Fotoğraflarda hasarlı olan parçaları kara borsa buldum senin gibi toplam 20 bin harcadım parçaların bana ulaşması sevisin motoru toplaması 2 haftayı buluyor gelde üzülme şimdi

Arora Motorsiklet Satış Sonrası Çok Kötü

27 Eylül 2024 16:01
Seyit sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Arora MT125 Boğulma Sorunu

14 Ağustos 2024 10:47