Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Arora Golf 01 Çözülemeyen Parça Sorunu Ve Fren Merkezi Arızası

Arora Motor Arora Golf 01 Çözülemeyen Parça Sorunu Ve Fren Merkezi Arızası
28 Ağustos 2024 20:22

16.04.2024 tarihinde İstanbul İstoç S***** Y**** Motor'dan Arora Golf 01 elektrikli araç satın aldım. Motoru teslim aldıktan 8 gün sonra fren mekanizması kitlemeye başladı. Kendi kendine, bayi ile iletişime geçtiğimde ise Kocaeli Kandıra bölgesinde bulunan Arora bayisine başvurmam söylendi. Motoru zor bela bayiye götürdüm, fren mekanizmasında hava olduğu söylendi. 7 gün sonra fren merkezinin havası alındı lakin 10 gün gitmeden tekrar aynı arızayı verdi. 15.07.2024 tarihinden 28.08.2024 tarihine kadar da İzmit A**** Motor'da parça bekleniyor. Müşteri hizmetleri yedek parça bölümüyle görüşme sağladığımda yedek parçanın yurt dışından geleceğini, onun da Eylül ortasına doğru geleceğini belirttiler. Kısacası artık işi çıkmaza soktular. Hayrını göremedim, haklarımı hukuk yolunda arayacağım. Nereden aldım bin pişman oldum.

16 Eylül 2024 22:50

Aylar sonra arabulucu mahkemesine başvurdum şükür 10 gün içinde sonuç aldım, para iadesi yaptılar ürünü iade ettim

Emir
Emir

Merhaba ücret iadesi için nasıl bir yol izlediniz ve sonuç aldınız?

Hasan

Arabulucuya başvurdum faturada tutarsızlık olduğu için bayi hemen dönüş yaptı diğer türlü zordu parça bekletip duruyorlar

Levent sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Arora Golf 01 Aracı Şikayeti

30 Ağustos 2024 12:29
Arora Motor Arora Golf 01 Aracı Şikayeti
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Arora Golf01 Yaycılar Motor (Moto İkmal)

04 Temmuz 2024 17:43