12 Ekim 2024 16:022.121

Arnica blender seti aldım, sözde kaliteli ve köklü bir firma diye ama yanılmışım. 3 sene garantisi var, servis diyor ki sadece motor garantisi var. Ama garanti belgesinde tüm parçalar garantiye dahil. 5-6 kullanımda dişliler sıyırdı, servise götürdüm, para istiyorlar. Çözüm bulunmazsa tüm sosyal medya gücümü kullanacağım.

13 Ekim 2024 22:18 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili Rasim T., Öncelikle bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ve paylaşımlarınız bizler için büyük önem taşımaktadır. 30351314 numaralı talebiniz incelenerek, mesai saatleri içerisinde ( Hafta içi 07:00 - 16:30 - Resmi Tatiller Hariç ) Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili sizinle irtibata geçecektir. Ayrıca Ürünlerimizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı, Müşteri Hizmetleri numaramız üzerinden tarafımıza iletebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri Numaramız;

14 Ekim 2024 10:28

Değerli Rasim T., 30351314 numaralı başvurunuzla ilgili Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz tarafınıza telefonla dönüş sağlamıştır fakat irtibat numaranızdan tarafınıza ulaşamamıştır. Kısa süre içerisinde iletişim kurabilmek için tekrar arayacağız. Dilerseniz Tüketici Danışma Hattı üzerinden tarafımıza iletişime geçebilirsiniz.. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

Rasim
14 Ekim 2024 14:12

Arnica tarafından arandım parçanın fotoğraflarını istediler WhatsApp'dan yolladım bakalım inşallah çözüme kavuştururlar

15 Ekim 2024 09:47

Değerli Rasim T., 30351314 numaralı başvurunuzla ilgili detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmıştır. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri

Rasim
15 Ekim 2024 14:20

Arnica almayın aldırmayın daha yeni toplasan 2 dakika çalışmamış ürünün dişlileri sıyırdı kullanıcı hatasıymış öyle olsa makinedeki dislilerde giderdi karton gibi dişli yapmışlar şahsıma ait olan Instagram Facebook sayfalarımda paylaşacağım 3 kuruşluk şey için başkaları da mağdur olmasın

Arnica Servisi Garanti Kapsamındaki Rondo Sete Tamir Ücreti İstiyor

27 Haziran 2024 15:162.045

"Sorunuma çok hızlı bir şekilde çözüm getirdikleri ve ilgileri için Arnica ya teşekkür ederim"

Arnica Küçük Ev Aletleri Blender Seti Hiç Memnun Kalmadım

7 Nisan 2024 11:421.566

Merhaba. İki yıl önce aldığım blender seti maalesef bozuldu; çevirme çarkı kırıldı. Üç yıl garanti kapsamında olduğunu b...

Arnica Ürünlerinin Teknik Desteğini Sağlamıyor!

10 Ekim 2023 13:312.241

"O kadar hızlı geri dönüş aldımki inanamadım :) Ürünümü ücretsiz tamir edeceklerini söylediler. Kullanımdan kaynaklı sorunların oluşmaması için bilgilendirdiler. Vakit ayırdıkları ve bana kısa zamanda çözüm sağladıkları için teşekkür ederim."

Arnica Trend Blender Seti

30 Ocak 2024 19:192.952

16/11/2023 tarihinde aldığım Arnica Diva Trend el blender seti daha 1 ay ol...

Arnica Trend Blender Seti

Arnica Küçük Ev Aletleri Garantisi Olan Ürünün Garanti Kapsamına Alınmaması

10 Eylül 2024 15:091.611

29.01.2024 tarihinde Arnica panna blender seti aldım. Yaklaşık 6 ay kadar kullandıktan sonra doğrayıcı kısmı boşa dönmey...

2 Yorum

Arnica Diva Blender Setinin Rendesi Çalışmıyor