Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Armut.com İşleyişindeki Saçmalıklar

Hasan
27 Nisan 2024 14:46

Armut.com işleyişinden hiç memnun kalmadım. İş yapmak için teklif veriyoruz ama iş yapsanda yapmasan da teklif verdiğin para gidiyor. Böyle bir saçmalık görmedim. İşi yapanı suistimal eden bir uygulama, adam iş yaptırmıyor artı olarak tekrar tekrar ilan açıyor, aynı kişi dikkat ettim özellikle, adam sürekli ilan açıyor o zaman bunlarda para versin İlan için. Her açtığı ilana teklif vereceksek, yandık. Bu durum beni etkiliyor o adamı değil ben iş yapmadan param gidiyor, ama adama olan bir şey yok. Bu nasıl saçmalık. İş alma usulü tekliflere göre ihale usulü olması lazım ki ihaleyi almayan adamın parası yine cebine geri gelsin. Ben iş yapmadan 5 kişiye teklif vereyim benim cebimden giden paralar ne olacak. Ortada iş yok saçma sapan insanların istekleri var ama iş yapan kişi olarak ben etkileniyorum. Olacak iş değil.

27 Nisan 2024 15:07 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Merhaba Hasan Bey, Armut'tan hizmet alan kişiler telefon doğrulaması aşamasından geçmekte ve doğrulama gerçekleşmesi durumunda talepleri hizmet verenlerimize iletilmektedir. Armut, teklifinizi karşı tarafa iletebilmeniz için teklif bedeli talep etmekte, teklif bedeli ödenen işlerde teklifinizin müşteriye iletileceğini garanti etmektedir. Teklif bedeli işin büyüklüğü, yeri, zamanı, profilinizin gücü (yorumlar ve yıldızlar) ve sektörel rekabet gibi birçok kriter baz alınarak belirleniyor. Müşteriler aldıkları teklifler arasından uygun buldukları hizmet verenle ilerleme kararı alabilir ve işi kazanmamanız durumunda teklif bedeli iadesi yapılmaz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

29 Nisan 2024 11:11

Merhaba Hasan Bey, Sizi 27.04.2024 ve 29.04.2024 tarihlerinde sizi 2 kez aradık ancak ulaşamadık. Talebinizi bize [email protected]'a iletirseniz, hızlıca destek olmak isteriz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

Armut.com'da Teklif Vermek İş Yapana Zarar Veriyor

Baran
01 Mayıs 2024 18:42
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
19 Mart 2024 10:05