Armut Pro Uygulaması: Beklentiler Ve Gerçekler Arasındaki Uçurum

Armut Pro Uygulaması: Beklentiler Ve Gerçekler Arasındaki Uçurum
20 Kasım 2024 12:54

Armut.com'u kullanıp özel ders hizmeti verme amacıyla uygulamayı indirdik ve totalde 3400 TL'lik bakiye yüklemesi yaptık. Bütün bakiyeyi teklif vererek harcadık ve bilin bakalım ne oldu, bir tane bile hizmet veremedik. Buraya kadar belki kabul edilebilir bir durum yaşadık, belki bizim acemiliğimize geldi ve bu işlemlerden sonra kayıtlı kart olarak işlem yaptığımız kredi kartı hesabımızda tanımlandı. Daha sonra bakiyem/bakiye ekle menülerinde gezerken birden 3600TL'lik bir çekim daha yapıldı ve bu bize kesinlikle sorulmadan yaşandı. Ne bir menü, ne bir fiyat seçme ekranı çıktı karşımıza ve hesabımızdan para çekildi. Konu ile ilgili d*****@armut.com'a mail attığımızda bize yardımcı olacaklarını söylediler ve oldular da! Tarafımıza 2700 küsur TL'lik bir ödeme gerçekleşti. Şimdi soruyorum, Armut Pro (Hizmet verenler bu uygulamayı kullanıyor) uygulamasının bize yapmış olduğu muameleyi bizim nasıl değerlendirmemiz gerekiyor. Bu firmaya ait iki adet mobil uygulama bulunuyor. Birisi yukarıda bahsettiğim ilan verenler, diğeri ise direk Armut diye geçiyor. Normal Armut uygulamasının puanına mobil uygulama pazarından bakarsanız yüksek olduğunu göreceksiniz fakat Armut Pro uygulamasına bakarsanız puanının çok düşük olduğunu göreceksiniz. Bu size bir şey çağrıştırdı mı. Bir yandan bir sürü iş alma ümidiyle parayla teklif veren insanlar bir yandan da bir iş için belki onlarca teklif alan iş yaptırmak için servis arayanlar ve bu teklifler arasında rahat rahat seçim yapanlar. Biz yandık ve bir başkasının bizim düştüğümüz duruma düşmesini istemem. İnsanların umutlarıyla oynayan bir uygulama kesinlikle. Kesilikle yakınından bile geçmeyin bu uygulamanın.

profile profile profile
20 Kasım 2024 13:30 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Merhaba, Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

21 Kasım 2024 14:12

Merhaba, Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

21 Kasım 2024 14:17

Kesinlikle benim sorunuma hiçbir şekilde yardımcı olmadınız :)

Armut.com Teklif Ücretleri Çok Yüksek Ve Adaletsiz Dağıtılıyor

Mehmethan