Armut Buzdolabı Tamiri Hayal Kırıklığına Dönüştü

03 Nisan 2024 09:59

Buzdolabı tamiri için uygulamanızdan gelen ve kendisini H***** olarak tanıtan kişi tarafından mağdur edildim. İlk etapta buzdolabı için gaz kaçağı olduğunu söyleyip, kaçağı tamir edeceğiz diyerek 4200 TL aldı. Sözde tamir etti. '3-4 saat sonra çalıştırın ve 1 gün böyle çalıştırın, düzelecek' dedi. Ancak düzelme olmadı, aksine hiç soğutmamaya başladı. Tekrar geldiğinde ise bu sefer motor değişimi yapılması gerektiğini belirtti. Bunun için de 1500 TL aldı ve sonuç olarak buzdolabı tamamen kullanılamaz hale geldi ve toplamda 5700 TL zarara uğradım. Defalarca 'şu gün geleceğim, iki saat sonra geleceğim' gibi sözler verip bir haftadır gelmeyen kişi, sonunda hem beni hem de eşimi engelledi. Şu an hiçbir şekilde ulaşamıyoruz. Armut.com'a güvendim; çünkü Armut.com bu konuda garanti verdi. Ancak maalesef mağdur oldum. Üstelik birçok kişinin bu kişi hakkında şikayetleri olmasına rağmen, Armut.com bu kişiyi engellemedi. Armut.com'un sorumluluk almasını bekliyorum.

03 Nisan 2024 10:02 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

03 Nisan 2024 14:10

Merhaba, Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

03 Nisan 2024 19:23

Eşimi aramışsınız bana ulaşmanızı söylemiş gerekli son bilgi verilmedi

Serkan

Aynı kişiye mağdur oldum gamzem teknik adıyla hizmet verdi size hangi firma adıyla geldi bilmiyorum ama armut.com hiçbir çözüm bulmuyor bizi bu firmalara mağdur ettiriyor

Serkan

Beni de aynı kişi haydar mağdur etti gamzem teknik adlı firma değil mi

Harun
Harun

Geçen uzun boylu dövmeli eleman mıydı?

Erhan
Erhan
Şikayeti Çözüldü

İşin çözüldü mü

Güven sonuçtan hiç memnun değil

Güven
29 Mart 2024 09:52