Armada Saat Yanıltıcı Satış Ve Kötü Müşteri Hizmeti Deneyimi

07 Ekim 2024 16:19

Dün akşam saat bakarken Armada Saat adlı bir sitede saatin çok uygun fiyatlı olduğunu gördüm. Saati satın aldım ancak yanlışlıkla fazla para göndermişim. Durumu WhatsApp üzerinden bildirdim, "Bana yardımcı olabilir misiniz? İade edip tekrar almak istemiyorum." yazdım.

Ancak yetkili bana hiç sormadan paramı iade etti ve iade koşullarında yazmamasına rağmen iade eden müşterilere bir daha asla satış yapmayacaklarını söyledi. Birkaç marka daha yazdı ve bunlardan da alışveriş yapmam durumunda iptal edileceğini söyledi. Kendisine böyle bir şey istemediğimi bildirmeme rağmen inatçı ve saçma bir tavırla bana saati satmamakta ısrar etti. Adamın tavrı o kadar saçma ve iticiydi ki bir süre sonra vazgeçtim, iyi ki de geçmişim. Merak edip araştırma yapınca şükrettim bana saati satmadığına.

Özellikle orijinalliğini sordum ve bana orijinal olduğunu söylediler ancak anladığım kadarıyla millete saatleri orijinal diye gönderip sonrasında bana gösterdikleri kaba tavrın bin mislini gösterip umursamıyorlarmış bile. Anlayacağınız ucuz malın yahnisi yenmez diye boşa dememişler. Az kalsın Versace marka saat alıp mağdur olacaktım, üstüne verilmiş sadakam varmış deyip yoluma devam ediyorum.

profile profile

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 08:26
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2023 15:59

21 Nisan 2024 13:50

Muhammet
11 Haziran 2024 14:56
Armada Saat %100 Orijinal Deyip Orijinalliği Şüpheli Satıyorlar
Senem sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 22:10