Armada Denizcilik Bilmediğiniz Konulara Ters Cevap Verebilir.

31 Temmuz 2023 11:38

Bilmediğiniz bir konuda sorular yönetildiğinde kurum sahibi ya da çalışanları saçmada olsa sizin sorularınıza yaptıkları açıklama ile reklam yaparlar. 30 yıllık kurum diye caka satmazlar bunu ancak nezaket sahibi olmayan kisiler söyler. Hiç hoş karşılanmadı bu sabahki sorularım. Umarım başkalarına daha nazik davranırlar. Torpil istiyormuş gibi davrandilar.cok çirkinceydi. Sizin yerinize ben tekneye çıkayım, siz tabiri yerine senli konuşma, ne kadar çirkince. 30 yıllık da olsanız müşteri karşılamayı bilemeyebilirsiniz demek ki. Kurs için en son bu kuruma bakın derim.

31 Temmuz 2023 11:41

Web sitelerindeki WhatsApp hattına sorularımı yönelttim. Saçma sorularla sabah sabah sinirimi bozdunuz dediler. Sorum ve her türlü yazışma elimde mevcut. Her kurumun bir itibarı vardır. Hiç yakışık almadı kurumdan aldığım cevaplar. Ben şikayetimi yaparken bir de baktım SMS mesaj ı gönderilmiş. Burda kurumun sahibi olduğunu iddaa eden beyefendi gerçekten nezaketten yoksun ve kati suretle kabalığını kabul etmeyen biri. Bunu mesajlarda görüyoruz. İstediğiniz yere şikayet edin siz ve öğrencileriniz umurumda değilsiniz vs ne biçim cümleler. Sadece bilmediğimiz konuda sorular sordum. Saçma sorular diye karşılık aldım. Sadece yaşadıklarımı paylaşayım siz anlarsınız sevgili denizci olmak için yola çıkacak olan adaylar.

Taner
Taner

Sahiplerini şahsen tanıyorum hiçte böyle insanlar değiller bir yerde yanlışlık var

20 Kasım 2023 15:36

19 Temmuz 2024 18:09