Ezgi Doğan Polikliniği Yanlış Bilgilendirme Ve İlgisizlik Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

24 Eylül 2024 17:07

Afyonkarahisar şubesinde çatlak tedavisine başladım. Kayıt oluşturana kadar ilgi ve tavırlar çok iyiydi. Memnun kalmazsanız para iadesi yaparız dedikleri ve sonrasında taşındığım ilde de hizmet almaya devam edebileceğimi söyledikleri için kayıt oluşturduk. 2 seansı Afyon şubede aldım. Verdikleri ev devam ürünleri ile ilgili bana doğru bilgi verilmediği için vücudumda yanıklar oluştu. 1 aylık bebeğimi saatlerce kucağıma alamadım. Yönetici Hilal hanımın geri döneceğini söylediler fakat asla geri dönüş olmadı. Kendim seansa gittiğimde de şimdi görüşmem var dedi. Çıkışta görüşebileceğimizi söyledi. Asla yüzüme bile bakmadı. Bugün Van şubede seansa girdim ve yapılan işlem Afyon'daki ile kıyaslanamazdı bile. Aşırı memnun kaldım. Bana yanlış bilgi verildiği için ev devam ürünlerini yanlış kullanıyormuşum. İlk 2 seansım yani ödememin yarısı çöpe gitti. Zaten ben seanslarımı beklerken de ( seanslara da hep 45 dakika geç alındım ) abartmıyorum 3 müşteri filan farklı sebeplerden tartışma yaşadı. Keşke direk Van şubede başlasaydım. Ben ilk 2 seansımın telafi edilmesini istiyorum fakat asla muhatap bulamıyorum.

Nursel sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2025 15:40
Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2025 16:19
Satın Aldığım Lazer Paketinde Şube Ve Seans Değişikliği Hakkım Engelleniyor, Ekstra Ücret Talep Ediliyor
satin-aldigim-lazer-paketinde-sube-ve-seans-degisikligi-hakkim-engelleniyor-ekstra-ucret-talep-ediliyor-4.jpg
satin-aldigim-lazer-paketinde-sube-ve-seans-degisikligi-hakkim-engelleniyor-ekstra-ucret-talep-ediliyor-3.jpg
satin-aldigim-lazer-paketinde-sube-ve-seans-degisikligi-hakkim-engelleniyor-ekstra-ucret-talep-ediliyor-1.jpg
Esengül sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Fiyatlandırma Ve Yetersiz Hizmet Nedeniyle Mağduriyet

26 Mayıs 2025 15:04