Buse sonuçtan hiç memnun değil

Ezgi Doğan Polikliniği Sürekli Değişen Uzmanlar Ve Kötü Hizmet!

02 Kasım 2024 21:43

Ben buraya kayıt yaptırırken hep aynı uzman olacak dendi. 8 seanslık bir paket aldım, her seferinde farklı bir uzman girdi. Israrla aynı kişiyi istediğimi söylediğim halde sürekli seanslarım yarım bırakıldı. Kendileri randevu verdikleri halde akşam saatine denk geldiği için ben bir seansa iki kere gelmek zorunda kaldım. Lazerden sonraki gün, bir hanımefendi arayıp memnuniyetinizi sorguluyor. Sanırım şikayetleri duyan uzmanlar kendi aralarında işlerini yapmak yerine dedikodu yapmayı tercih ediyor. Üslupları çok çirkin. Benim şikayet ettiğim sorunlardan ötürü cephe alıp her zaman girdiğim seansa beni almak istemediler. Bronzmuşum, yanabilirmişim. Peki, ben çok daha koyu tenle lazere girdim. O zaman sizin uzmanlarınızın gözleri bozuk muydu dediğimde 'Bu benim problemim değil, onlar risk almış, ben alamam' dendi ve seansım yapılmadı. Bir seans ücretim 5000 TL'ye denk geliyor. Geçen seneki fiyatla gördüğüm çirkin üslupları promosyon halkla ilişkilerdeki hanımefendi uzmanlarına laf söyletmezmiş. Her kolunuzdan tutup getirdiğinizi uzman diye koyamazsınız. Siz dışarıdaki lazer fiyatlarının 8 katı paraya yapıyorsunuz. Uzman kalitenizde, üslup kalitenizde o yönlü olmalı. İnsanlara aldığınız paranın karşılığını verin. Asla sorunlarınızın çözülmediği bir yer ve çok fazla para alıyorlar.

Asli sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 18:46

04 Ocak 2024 11:51

08 Mayıs 2024 20:31

11 Haziran 2024 17:32
Başak sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 12:55