02 Ağustos 2024 15:19

Arey Teknoloji perkon 4200 barkod okuyucu kablo aldım ürünü gri kablolu satarken siyah kabloda gönderdiler cihazımı çalıştırmadım ürünü geri almadılar firma yetkililerin bu duruma müdahale edip ürünün iadesini onaylamasını istiyorum.

Kerem
Kerem

Ürünü Tarafınıza sıfır ambalajlı resmi distribütör ürünü perkon ps4200 orijinal kablosunu gönderdik bunun rengi gri ve siyah karışımı ve özellikle bir ilgisi yoktur. Rengi doğru. Ürün perkon lisanslı ürünü. Ürün tarafınıza test edilip gönderildi. Şimdi buraya koyduğunuz görsel bizim size gönderdiğimiz şekilde değil. Burada bizi ve ürünü kötülemenizin bir manası yok. Bu bize gönderdiğiniz ürünün alakasız kağıdı ve parçalanmış vaziyeti bizlere değil sizlere ait. Biz size ürünü bu şekilde göndermediysek bunu da bu şekilde iade alamayız. Bunu satın almış olduğunuz. H. Burada mağazasında iade ettiniz, bizde durum bu vaziyette diyerek geri bildirim oluşturduk. Akabinde ihtilaflı da haklı görüldük ve tekrar red butonu açıldı. Kafamıza göre bir iş yapmıyoruz her şeyin bir doğru yolu bulunuyor. Siz ürüne zarar verip sanki biz böyle göndermişiz gibi burada görsel paylaşınca haklı olmuyorsunuz efendim. Doğru ve zarar görmemiş şekilde orijinalliğini kaybetmediği sürece her ürünü iade alıyoruz. Ama bu şekilde değil.

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 13:32

Safiye