Yücel sonuçtan çok memnun

Arby's Kartımdan İki Kez Çektiği Parayı İade Etmiyor

Arby's Kartımdan İki Kez Çektiği Parayı İade Etmiyor
30 Kasım 2023 11:29

Arby's Aydın Forum Mağazasında yapmış olduğum 462 TL'lik alışverişimde miktar kredi kartımdan iki kez tahsil edilmiş. Kendilerine gidip durumu anlattım, ilgileneceklerini söylediler. Daha sonra kredi kartı numaramı istediler. Sonra da iade işleminin yapıldığını, artık sorunu banka ile halletmem gerektiğini söylediler. Bankayı aradım, böyle bir iade işleminin olmadığını söylediler. 19 Kasım'dan beri paramı alamıyorum. Muhatap da bulamıyorum. Banka yalan söylemiyor çünkü ben banka uygulamamdan hareketleri görüyorum. Arby's neden yanlış bilgi veriyor onu anlamadım. Daha önce bu tür bir sorunla karşılaşmadığım için son çareyi buraya yazmakta buldum.

01 Aralık 2023 16:14 (Şikayetten 1 gün sonra)

SayınYetkili, Şikayeti hakkında,müşterimize siteye vermiş olduğu telefonlardan ulaşılamamıştır.Müşterimize ulaşıldığında konu hakkında gerekli bilgi verilecek ve siteye ilgili bilgilendirme yapılacaktır.Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Arby’s Müşteri Hizmetleri

01 Aralık 2023 16:53

Telefonum 7/24 açık ve yanımda. Firma yalan söylüyor. Bu süreçte özellikle telefonumu yatarken bile yanımdan ayırmadım. Böyle bir firmanın bu konuda utanmadan yalan söylemesi çok ayıp.

Ethem sonucu yetersiz buldu

Ethem
10 Ekim 2023 16:23

14 Mayıs 2024 13:28

Muzaffer
23 Kasım 2023 15:54
Arbys Ticket İadesi
Arbys Ticket İadesi
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
24 Şubat 2025 13:42

Hilal
14 Ağustos 2024 09:41
Arby's 3 Menü Ödedik 2 Menü Yedik!
Arby's 3 Menü Ödedik 2 Menü Yedik!